head

Nuffy

Tuesday, January 12, 2010

Aku Tension

Hari ni hari malang aku.
Lusa aku ada presentation,
Besok kena hantar 2 assingment,
Internet?Cilakak.
Slow tahap dail up,
Pakai dail up pun laju lagi.

University mana?
Aku tak nak cakap,
Tapi tolong la,time busy ni.
Projek degree nak kene present,
Assignment nak kena hantar.
Time cuti hari tu apsal tak nak naik taraf?
Tetiba jer terhegeh2 nak naik taraf time busy2 ni.

Abis aku update kat mana?
Cybercafe la,
Cybercafe punya internet pun mcm b*b*
Aku bayar ni.
Dah la mahal,
Service bagi la elok sikit.
Aku dah tension tahap dewa ni!!!
Sikit lagi kalau keja aku tak siap,
aku bakar cc ni.
Lantak la apa nak jadi.

TENSION LA...
banyak keja nak buat ni..


p/s:Aku tak kutuk kolej aku,tapi tolong la..Busy sangat minggu nie..Naik taraf minggu depan bole tak?

p/s:Thanx kat uni aku sebab banyak tolong aku..

p/s:Ayudeathwish,sori..aku tertipu ko..Takde niat pun.Aku ckap aku keja petronas kan..Nak bagi tau hari tu,tiba2 komputer ko restart..Aku student lagi..



26 comments:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

cilakak lu~
tapi sbnarnyer aku mmg tau ko klepet aku~
bukan aku tak tau ko seangkatan ngan HBZ, JUANG HIDUP~
bakar petronas pt raja tu kang~
mentang2 aku penah xcdent area situ~
ko tunggula aku lik pt raja nti~
aku munuh korang sumer~
(>_<)"

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku 1st ke?
yeay~!!!

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

mencik kaki klepet~
aku geget nti~

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku lagi?
wakakakaa~
padan muka ko~

FarhanaDr said...

Eh.. Kolej ku pn naik taraf.. Adekah kolej kita sama dn kita adalah rakan sekolej? Hahahhahaha.. ;p

Weh.. Jgn tambah lagi kes bakar2 ni.. Cukup laa yg dah kecoh skang. Ahaks..

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ :haha....mana ada...aku tipu sikit jer....
nak dtg nnti bgtau..aku blanja minyak rm2..

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ :ko yg 1st ker?haizz....aku igt kot cheryl samad ker yg komen 1st..

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠:haha..ok2..sori yer...x klepet dh..haha..

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ :oit...dh2..bg org lain komen lak yer..kesian org lain..huhuhu..

black_mel said...

FarhanaDr :erk???gosh..kita sama uni..haha..ok2..x jd bakar...

PeJuAnG HiDup said...

lalala~ mel kantoi da. hahaha... sabar la mel. skrng da lajukan?

black_mel said...

PeJuAnG HiDup:mana ada laju..pakai streamyx lg laju..

p3perak said...

naik taraf sbb nak laju..
sabar2!! kami lg teruk..
kesabaran dh hilang..
every sem byr duit, tp langsung x dpt
wifi kt bilik..

black_mel said...

p3perak:dh abis sabar dh nie..kalau tak dh lama beli broadband..hehe..

intan izani said...

hehe..
so cmne internet skrg
marah sgt nampaknye ni...

black_mel said...

intan izani:slow lg...tp dh laju skit drpd td...

Fhad Boulala said...

hahhaha.. dorng saje je tgk lu blogging bro.. hahha.. ape kate lu kuar jalan2.. hahaha

Fathiha Zainal said...

Hmmm.. Mngamok sakan nmpk.. Huhu~~

Bleh plak gaduh2 ngn ♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ kt cni. =p

black_mel said...

Fhad Boulala:aku kuar tiba2 internet ok,terus aku bakar uni2 aku ni skali..haha..

black_mel said...

Fathiha Zainal:haha...td ptg...mlm ni dh ok skit...ayudeathwish tu jgn main2 dgn dia..wishlist dlm tgn dia..haha...

|arieza| said...

bakar je uni u tu terus :p

black_mel said...

|arieza| :mmg nk bakar dh td...nasib baik dh ok skit...

|arieza| said...

ala syian dia.. sbr ye sbr.. nk jus oren? kasi sejuk ckit badan :)

DilOt said...

aku lg...bayar wifi utk bilik aku...tp tak dpt lgsung...duit melabur keluar..tapi haprak..

dan sekarang aku duduk rumah je....laju beb..jangan jeles..hehe..tp jawabnye setiap hari selasa aku dpt panggilan best la ...haha..

black_mel said...

|arieza|:jus oren bole sejuk badan ker?baik mnum fresh milk..baru sng tdo..

black_mel said...

DilOt:hahaa..ok la tu..org ckp sharing is caring..lec ko baik btul...