head

Nuffy

Monday, January 11, 2010

Aku Tak Puas Hati Tapi Aku Puas[AJL]


Aku tak puas hati,
apasal vocal terbaik menang kat black?
bukan penyanyi india yang nyanyi dengan aizat tu?
Suara penya india tu tak sedap ker?
Vocal dia pun tinggi.
Tapi aku puas..
sebab nama black dengan black_mel nak dekat sama,
Aku abaikan.Haha..


Aku tak puas hati lagi.
Sebab aper?
Napa stacy tak menang persembahan terbaik?
Kesian dia buat tiger show tapi tak menang.
Tapi aku puas
bila persembahan terbaik dimenangi oleh
orang yang lebih layak(aizat kan)

Aku tak puas hati
Bila sesetengah perserta
nyanyi mcm kat k-box
Tapi aku puas,
Sesetengah lagi buat persembahan
terbaik,
Malam tadi pengacara pun tak boring
Cheryl,Ally iskandar dengan faizal ismail terbaik.
Lawak pun best.

Aku tak puas hati bila
tv kat kolej aku tutup awal
ingat kami budak2?
Tapi aku puas
tv kat cafe bole
bukak smpai pagi,
bagi izin.


p/s:Secara keseluruhan,aku puas hati.Mana ada yang perfect kan.Manusia,sentiasa buat silap.

p/s:Cheryl Samad,kalau ko baca ni,komen la yer..Aku peminat setia ko nie..

p/s:Gambar di ambil dari sumber wikipedia

26 comments:

p3perak said...

yeay!!
be the 1st here..
hikhik..

x tgOk pun aJL smlm..
kat hOstel xde tv..
kat cafe terlampau ramai sgt makhluk..
pas2, tnya la rOomate sblm tido..
spe yg menang ek??

ni jwpn dia;
1) vOkal terbaik : hafiz hamidun
2) juara lagu : black
3) persembahan terbaik : saujana

~ relevan??

Fiffy Syafiqa Hazirah said...

siyes weh, ak x ske black tuh.. ak x ske dia.. mcm ne dia leh masok ajl?? wahahaha

nn said...

tak puas hati hujan tak dapat apa2. tapi puas hati faizal tahir ada dalam list pemenang. tp member2 ramai tak puas hati yuna menang.

black_mel said...

x relevan..haha..kat paper kan ader...

1)aizat
2)yuna
3)faizal tahir

vocal-black mentor
persembahan-aizat

PeJuAnG HiDup said...

aku tak puas hati yuna tak menang. tak suka aizat. jambu btul. jgn marah ya aizat. hehehe... stacy macam singa la smlm. takut aku. brrr...

black_mel said...

Fiffy Syafiqa Hazirah:oit..kena sebut nama penuh..black mentor..haha..tp vocal dia ok kn?mantap..

black_mel said...

nn:yup...x suka jugak yuna yang menang..sebab bkn dia x hebat or tk layak menang..tp ramai lagi yg layak menang..

black_mel said...

PeJuAnG HiDup :yuna x best...tp dia dpt no 2..kira ok la..

diDEN™ said...

hehe... bernas nie.. , tp kdang bace ad tk puah ati ada pulak ok ngan kputusan tu, emmm

Fathiha Zainal said...

Siyes! Tak puas hati sebab yuna dpt no 2. Tp sebbaik dia tak juara. Wahaha! Sori la yuna yeah. =p

Ape2 pom, black-mel.. Eheh! Black, vokal mmg terbaekk lah. Gandingan 3 serangkai, cheryl, FBI and Ally mmg best!

FarhanaDr said...

Ni ku tak puas hati ni bila kamu bnyk yg tak puas hati tp sebenarnya puas.. Wakakaka.. ;p

Setiap inci tentang AJL smalam mmg terbek wok!!! Hahaha.. Ku bangga gak sbb jadik mrs. Black.. Waawawa..

cydane said...

hahaha..aku puas hati

black_mel said...

diDEN™:haha...xpe...hak masing2 kn..lgpun keputusan juri adalah muktamat,,

black_mel said...

Fathiha Zainal :haha...rupanya citarasa kita sama..
erk..black_mel pun vocal terbaik....

Fathiha Zainal said...

Klu black_mel masok AJL, x dpt la kt Black vokal terbaik ek?? =p

black_mel said...

FarhanaDr :waa...my mrs..hehe...black mmg terbaik..mr black drfarhana..haha..dia ader blog ker?

black_mel said...

cydane :ko puas hati?aku pun puas hati wpun x puas..

black_mel said...

Fathiha Zainal :haha..mesti la..hehe..xde la..black_mel pun peminat black jgk..

intan izani said...

aku wakil cheryl samad
die kem salam tadi
hehehe

tahniah sekali lagi utk kemenangan vokal
boleh berlatih selalu
nama sipi2 pun jadik la...
ko pun 'black' mcm black ke?

black_mel said...

intan izani:haha..cheryl kirim slm?gosh...x leh tdo mlm aku mlm nie..kurang black sikit dr dia..tp kalau bnding dgn sam bunkface,putih banyak dia dr aku..haha.

♥akukahmilikmu®♥ said...

suka ar faizal tahir ada..suka tgk dia perform..puas ar dia ada..

|arieza| said...

wah hahah puas puas jugak! pergi~~~~ :p

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

aku tak tgk~
tak minat

black_mel said...

♥akukahmilikmu®♥:yup2..wpun pkai tongkat..hehe..

black_mel said...

|arieza|:haha..pergi mna?ajl?mimpi la tu..;p

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ :waahh...ko sume psl2 citer2 mlayu,lagu mlayu ko tak minat...hehe..