head

Nuffy

Saturday, January 23, 2010

Aku Sedih




Banyak peristiwa sedih yang berlaku kat aku hari ni.Ada 3 perkara sedih yang utama dan 3 perkara sedih sampingan..Nasib baik aku berjiwa rock..Sedih2 pun aku kena teruskan jugak hidup aku ni.


Perkara sedih utama

Perkara sedih 1: Kemangkatan Sultan Johor,Sultan Iskandar Ibni Almarhum Sultan Ismail malam tadi pada pkul 7.15.Takziah dan Al-Fatihah.Aku belajar kat Johor rasa kehilangan jugak.

Perkara sedih 2:Tiket bas raya cina dari Batu Pahat ke Penang dah abis.Malam raya jer ada.Aku raya kat johor la nampaknya.

Perkara sedih 3:Peraduan sajak kunci tandas arieza result dah kuar.Aku kalah,Suki menang.Jeles aku ni suki.Tapi sebab aku rock,aku link gak nama korang.Arieza,ramai macam tu mana cukup 1 hadiah.bagi la 30 keychain.Tak luak pun keychain ko.


Perkara sedih sampingan

Sedih sampingan 1:Duit ptptn dah nak abis,baru dapat sebulan.Lepas ni makan megi la aku.tak pun biskut mayat.

Sedih sampingan 2:Assingment banyak tak siap lagi..Ahad ni tak tido malam aku.Harap2 sempat siap.

Sedih sampingan 3:Tak dapat la aku beli psp ujung tahun ni.Silap bajet lak duit ptptn.Dengan tayar moto buat problem.abis lagi la ptptn aku.Harap sempat kumpul.

p/s:Sedih2 pun gua rock beb.3 malam~~ haiz itu 3 malam tanpa bintang(fiq mentor).Aku Rindu~~,Sayang Kamu~~(black_mel black mentor).Nanti nak pegi karaoke nyanyi lagu black mentor ni.Mesti feeling abis.Tak dapat bilik,karaoke jamban pun on..

36 comments:

sukiminna said...

ooh..so the rumors are true, mmg dah mangkat..alfatihah.

aku mgkn tumpang kete awek aku je kot balik..wawawa..takpun mintak tiket ngan flymas..heheh

ololo..cian dia..tu la..arieza nih..kasi la byk2 sket.. 30 kunci bagi kat aku sume..wawawawa..

NaNaJoe said...

uiks..jgn ar sedih2...hidup harus dteruskan..heheh~~

|arieza| said...

hahah alamak beb.. tggu aku turun london nnt, aku borong keychain london.. haha keychain lain2 yg ada kt aku ni, dtg dr negara lain2,, huhuhuu klu aku bg sbg hadiah,, aku xde ape la yg tggl.. huhuh aku kasik keychain london sbb aku tau aku gerenti akn pegi london lg.. hehe xpe xpe.. nnt bila aku pegi london lg, aku beli byk ckit, aku kasi kt sape2 yg best d mata aku :p mau jd best di mata aku?? sila bodek aku! hahaha

Liyana said...

jangan sedih2..be happy.... saya pun pernah melalui takde duit, even dah keje ni pun...hm....sabarya!

FarhanaDr said...

Alaaaa.. Jgn sesedey.. Meh ku nyanyikan aku rindu sayang kamu tu ek.. Senyum.. Hik hik.. ;p

SuRayA^i. said...

erk ak xbli tket blk ry cine lg camne?
kalo abes nnt ak raya dekat tronoh jela T__T

mas said...

jgn seday2.....

intan izani said...

siannyerr.........
g wat assignment cepat2

missgee said...

Dari cerita ko nie..
Memang layak ko sedih.. :p

P/s: Kasi settle hal yg patut okeh. Jangan kasi layan hal sedih2 nie.. Nanti jiwa lu kacau beb..

++***hana zaty**++ said...

sedih de 6 semuanya??huhu~~

pt da abes?gih pujuk mak gih..hehe..
tiket abes juger?erkk~~tompang apek2 yg nk alek raye cine..errkkk
kunci xmng?gi minx kat sukii..hehe~~

hBz said...

jangan percaya!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blackmel dah claim 3 cek nuffnang. tunggu masa je. tengah plan nak kawin tu!

Ms.Independant said...

kontes kunci tu dah ade pemenang???
cepatnyeee!!!
ade gak plan nak masok...
cedey jugak r camni!!!

T_T

Deco [MisS N] said...

megi tak baek untuk kesihatan tapi baik untuk perut yang tengah lapar-kebuluq...:)

Mohd Azli said...

cian ko kan..

Solehah said...

sedihnya semua cerita tu..huhu..cari jalan la selesaikan satu2..

Fathiha Zainal said...

Alahai.. Xmo cdey2 yea.. Chill la. :D

Nk ikot g karoK bleh?? ;;)

♥akukahmilikmu®♥ said...

hehe..tk mo cedey2..hehe..sedap ker biskut mayat??nk ckit..

black_mel said...

sukiminna:yup...bukan rumors...haha..nak bg aku jeles ker mentang2 dpt tiket mas...

oit..30 tu xkn xleh bg 1 kat aku...ko amik 29 dh la..

black_mel said...

NaNaJoe :yup2...hidup perlu diteruskan..terpaksa..huhuhu..

black_mel said...

|arieza|:btul nie?ok...nnti aku akan mempertingkatkan tahap bodek aku..huhuhu..

black_mel said...

Liyana:ok...thnx...nasib baik ada liyana...

black_mel said...

FarhanaDr :thnx...nyanyi la...nk dgr...

black_mel said...

SuRayA^i.:baik pg check...kalau abis x balik raya la...

black_mel said...

mas:ok..x sedih..;)

black_mel said...

intan izani:skrng kat kl..besok baru balik..baru leh buat assignmnt..

black_mel said...

missgee:ok...besok balik aku kasi settle..skrng kat umah sedara..

black_mel said...

++***hana zaty**++ :waaa....semua idea xleh pakai...suki kedekut...huhuhu....

black_mel said...

hBz:itu untuk beli psp..mana leh pakai untuk makan...

black_mel said...

Ms.Independant :yup...dh ada pemenang...suki....waaa...

black_mel said...

Deco [MisS N]:haha...baik untuk poket jugak...hehe..

black_mel said...

Mohd Azli:yup2...kesian...sob3...

black_mel said...

Solehah:yup2...xde cara..kena selesaikan jgk...

black_mel said...

Fathiha Zainal:ok..chill...nk ikut?jom...kat batu pahat johor..

black_mel said...

♥akukahmilikmu®♥:x sedap...xde rasa..sebab tu d panggil biskut mayat...

|arieza| said...

ye.. aku xtipu.. nnt bila aku turun london lg. bila ada kesempatan, aku belikan keychain utk budak2 mental yg slalu support aku, dont worry :)

black_mel said...

|arieza| :yes2...hepi skit...hehe..