head

Nuffy

Thursday, December 3, 2009

Ikut turn


Teman lelaki antara tiga ditahan

KUALA TERENGGANU: Seorang pelajar Tingkatan Empat dari Jertih, menjadi mangsa nafsu buas tiga lelaki termasuk teman lelakinya yang merogolnya secara bergilir-gilir dalam sebuah kereta di ladang kelapa sawit di Felda Tenang, Besut, petang Ahad lalu. (Berita Harian,03 Dec 2009)


Boring betul cuti semester ni,nasib baik la ader kawan2 teman keluar jugak.Tengah aku baca paper berita harian online ni aku tertarik lak dengan berita kat atas ni.Baru tingkatan empat dah kena rogol,kalau sorang takpe,ni 3 orang lak tu.Untung la korangkan,tapi lepas ni,tahan la punggung tu,conform kena sebat punya,penjara tak payah cakap la,lama jugak la korang duduk kat "pusat pengajian pagar tinggi" tu,yang pegi rogol budak tu bergilir-gilir buat aper,baik korang lumba lari gilir2 pun bagus.Usain bolt tu dah kaya dah,beza orang pandai pikir dengan tak pandai pikir.

Siap dah kena tahan lak tu,pandainya2.Sebenarnya,dalam kes macam ni,nak salahkan laki pun tak boleh jugak,saper suruh ikut laki tu,percaya sangat,tapi dah sayang kan,memang macam tu

Teman laki dia dah 19tahun,kapel dengan gulz 14tahun.Laki tu kalau kena penjara 20 tahun,sia2 jer zaman muda ko.Diploma takde,Ijazah takde,Master lagi lah.Kluar2 dah umur 40 tahun,orang lain 40 dah ader kereta,rumah,anak,bini, ko baru keluar penjara,nak keja aper?

Bila buat keja tak pikir macam ni lah jadinya,kalau korang kawin kat siam pun dah ok,tapi biasa lah,buat jahat ni masa buat memang tak pikir akibat,tapi dah kena tahan baru menyesal..Korang baca la berita lanjut kat dalam paper tu.Aku malas nak kupas banyak2.



p/s:nak download video tapi lambat sangat,ni yang buat review tajuk berita ni.

p/s:mana anak anda sekarang?(dh macam iklan tv dh)

p/s:pikir baik2 sebelum bertindak.

18 comments:

majin said...

yess!!!
ak org 1st kumen~muahahahahahahaha!!

sekian sje kumen ak~ngeee

black_mel said...

majin:erk???haha...ok2...tq..

p3perak said...

Salam..

tepuk sebelah tangan tak berbunyi kn..??
sama2 la ptut dipersalahkan..
btul x, Mr. Black_Mel??

.:Fathiha Zainal:. said...

Budak2 pmpuan skrg terlebih berani la skrg.. Dia sorg pmpuan g ikot 3 laki. Tataw nk kata apa. Bila dh kena, menangis air mata drh sekali pn xleh wat ape dh..

CikYana(",) said...

pmpuan 2 bengong
yg g ikut boifren 2 nape
xpk dlu ke?
aduyai..mcm2 hal skunk ni

black_mel said...

p3perak :btul tu...tepuk sebelah tgn mmg x bunyi...dua2 salah...btul3..

black_mel said...

.:Fathiha Zainal:. erm..btul..tp mybe sbb syg dgn bf dia tu kot..tu yg dia ikut..

black_mel said...

CikYana(",):dunia...ppuan makin brani..bdk sek lak tu...nak salahkan saper pun x tau..

CikYana(",) said...

tula pasalnye
kalo dgr kes2 rogol camni kan
kebanyakkn melibatkn bdk2 sek

black_mel said...

CikYana(",):bahaya dgn situasi skrng..sosial sgt kot..

Mama Mya said...

tulah org suh dok umah gatai ikut pakwe.. kang dah kena huh!!

watie
www.quefamili.com

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

jahat2~
nak marah pon sape suh dia menggedik~
erm~

black_mel said...

Mama Mya :tu akibat x dgr ckp org tua..

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠:hurm..dua2 salah...tp yang merana ppuan tu la..

belleOFranau said...

tak tau nak komen ape lagi dah..bab semua yang nak cakap dah kamu ckap...^_^..rase pempuan tu yang gedik kot...baru 14thn dah nak bercinta...tapi cinta tak kenal usia kan.. -_-' tapi ada otak...takkan la tak tau nak pikir...

black_mel said...

belleOFranau:btul tu...cinta itu buta..tp akal x buta..

Muhammad Hanafi Bin Sulaiman said...

memang tepuk sebelah tgn tak berbunyi.. kena tepuk dua2 kan.. Tp bila nak tepuk, kalau ade halangan tak bunyi jgkkan.. jdkan la agama itu yg paling utama dalam membuat segala keputusan.. sekian

black_mel said...

Muhammad Hanafi Bin Sulaiman:haha..btul jgk...klau tepuk ader halangan pun x bunyi..pndai2 la..masing2 dh besar..