head

Nuffy

Monday, December 21, 2009

Blogku di datangi ALIEN


Cerita bermula.....


Beberapa hari yang lepas,macam biasa la,celik jer mata aku ni,aku pun bukak blog aku untuk melihat perkembangan semasa.Aktiviti harian,blogwalking sambil membaca post-post menarik daripada blogger2 lain di alam maya ni,Selesai jer proses blogwalking,aku pun kembali ke page aku untuk melihat blog sendiri.

Tiba-tiba,aku terperasan,dekat wiget aku nie ader visitor daripada Asia yang negaranya tidak diketahui,Aku betul2 terperanjat,rupa2nya,alien ni betul2 wujud dan maybe kedudukan dia atas kapal angkasa yang tak jejak tanah,so tak dapat di pastikan negara mana,tapi yang pasti alien ni berada di asia.Aku pun search2 pakcik google untuk melihat speses alien2 yang terancam,dan aku terjumpa sekeping gambar.


Adakah alien yang melawat blog aku seperti ini??Aku tak dapat di pastikan kerana alien ni tak dapat dijejak.Mungkin jugak alien ni ada blog dia macam aku?Tapi sayang,dia tak tinggalkan link untuk aku jejak kembali.Aku harap alien yang melawat blog aku ni bukan la alien yang telah membuka bengkel repair kereta(alien workshop) beberapa tahun lepas,sebab aku kurang minat bengkel alien.




p/s:kepada alien yang berkenaan,jom exchange link.kot2 ader alien gurlz yg suwip ker,leh bawak tgk wayang..

p/s:mana pegi jenama pakaian alien workshop?dulu kan femes,kilang alien dah tutup ker?

20 comments:

Jantan Terhangat said...

heheheh tu bkn alien..tu aku rasa Jin Afrit

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
alien ke?
mungkin dia dah terkena limpahan lava~
lingkaran api pasifik banyak gunung berapi~

black_mel said...

Jantan Terhangat:haha....jin?jin kazama..hehe..jin pun bole dtg..

black_mel said...

LORD ZARA 札拉:hehe...wah...kene gunung brapi,x sempat nak follow..

FiFFyMaFiA (",) said...

waakakak.. zuragon kot. keh3 lololololol

ak tgk pelik2 je la country yg melawat. blog ak kadang2 ak tengok map visitor ada yang dari pulau tengah2 ocean. sapa yg tgl tengah2 lautan tuh

farenova said...

akak rasa kan Nengnak kot..huhuhu..mungkin org tu dok sempadan negara..tu yg tak dapat detect kat negara mana dia berada..huhuhuu

alien wokshop lama tak dengar nama tu..zaman2 akak remaja nengok org lain main skateboard..

akak pun ada satu baju tu..

ok enuff merepeks..

Decorater [MisS N] said...

haha...dr azerbaijan kot...

Cik_daya said...

beruntung ada gak alien yang sudi jenguk blog awak..hehe

black_mel said...

FiFFyMaFiA (",):aku rasa wigen ni mengong kot..nnti nak buang la..menyemak jer..

black_mel said...

farenova:hehe..yup2...maybe dok kat sempadan..

alien workshop time sy remaja jgk..hehe..

black_mel said...

Decorater [MisS N]:azerbaijan tu asia ker?hehe..pelik nama tu..

black_mel said...

Cik_daya:hehe...tp dia x tggl link..xleh nk follow..

intan izani said...

tak selera gak alien workshop tu
hehe

jgn alien bagi link sudah
kang pengsan tgk blog dia
:)

black_mel said...

intan izani:hehe..xpe..nak tgk teknologi alien lak..tp dia klik nuff kira ker?hehe..

Cik aiNa said...

sapo le tu?
tak dapat dikesan..hik3

black_mel said...

Cik aiNa:hehe...yup2..x dapat dikesan..

z i e s y a said...

wa..
hebat2!

black_mel said...

z i e s y a :haha..ni tpu2 jer...maybe wiget x dpt detect kot..

she said...

widget tuh kene masuk workshop kot..dah sampai mase dah tuh

black_mel said...

she:haha...yup2,,,x lama lg nak buang dah..