head

Nuffy

Tuesday, December 22, 2009

Pakej Musim Cuti Sekolah

Siapa cepat dia dapat.Hehe..Ini bukan pasal pakej pelancongan atau Year End Sales(YES).Tapi ni pasal batuk,demam dengan selsema.Nak buat macam mana,time2 musim cuti sekolah ni ditambah dengan cuaca yang tak menentu,aku terkena penyakit2 ni.

Nak pegi klinik malas lak,so aku berkurung jer la dalam bilik dengan kipas tertutup,nak bagi berpeluh.Harap2 sempat sembuh sebab minggu depan dah start kuliah.Aku tak nak tertinggal kuliah semester baru nie(poyo jer ayat ni).

Nak kata sakit2 ni takde mood nak berblogging macam tak betul jer.Aku sakit ker,sihat ker aku tetap berblogging dan berblogwalking.Nak tambah ilmu pengetahuan sikit kan cuti ni,dah la tak bac buku,takkan nak duduk sajer jer kot,berkarat lak otak aku ni.Musim cuti sekolah ni bukan aku jer sakit,broadband aku sakit lagi teruk,macam tak percaya jer broadband maxis kat putrajaya tersangat la slow(laju skit daripada dail up) so,ni yang buat aku fedup nak blogging kat sini nie.Nanti la masuk semester baru,aku akan mengaktifkan diri berblogwalking.

So,buat masa ni,aku melawat blog yang aku sempat jer.Nak upload gambar pun lambat,so entry aku takde gambar.Korang imagine jer la gambar ape2 pun sambil baca entry aku ni.


p/s:Aku boring!!! tapi takleh kluar,kena hujan lagi lambat baik lak.

p/s:broadband pun kena share,malam2 adik ngan kakak aku download movie jer...

14 comments:

nn said...

berkongsi2 itu biasalah. teringat zaman2 guna cable streamyx. huhu

black_mel said...

nn:hehe,,,naper tak buat wireless jer?semua bole dpt..

PiNk ButTeRfLy said...

get well soon.

get enough rest. =)

zaza said...

selamat merehatkan diri anda..
kalo xnk g klinik pun,
telah je lah panadol tu...

black_mel said...

PiNk ButTeRfLy:thnx...ok2..

black_mel said...

zaza:thnx...baru balik klinik...x tahan...uhuk3...

CikMin said...

klik2 sume ada 3 kt sini...chatbox tak nampak la..

black_mel said...

CikMin:xnmpk??ok..xpe..thnx..

Cik aiNa said...

kita serupa...kita serupa..kah3.
yg tak tahan demam2 semangat blogging x ilang tu.

ops..pembetulan oke
bukan semangat blogging..tp semangat nuffnanging..hahahaah

black_mel said...

Cik aiNa :yup2...berjangkit ngan cik aina...hehe...xde la...dh nak demam...yg demam badan cik aina...tangan leh gerak lagi..hehe..

cik EPAL said...

download movie apa la tu...hehehe

black_mel said...

cik EPAL:movie korea;p

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

pakai berukband pe ni
hehe

black_mel said...

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ :maxis...kat putrajaya slow la..maybe ader tempat2 yg laju kot..