head

Nuffy

Tuesday, December 8, 2009

Bila dah gaduh

"Kalau tak pandai menari,jangan salahkan lantai senget"

What the fish!!!!!!!!(WTF)

Ini lah akibatnya bila asyik nak cari salah orang lain jer,Sekali sekala tu kan,lepas sembahyang ,muhasabah diri sikit,ingat balik salah sendiri yang kita lakukan.Bukan aper,aku agak2 tension+bengang jugak la tahap dewa bila ader kawan aku ni,belum break off lagipun,baru gaduh2 dengan kapel dia bole cakap,laki semuanya sama.gatal,pantang tengok perempuan cantik.

Huh,come on la,dah nama laki,mesti tengok perempuan.Laki yang suka dengan laki tu gay.Bila aku cakap tak semua laki sama,marah.Tu la..dulu masa bercinta,berkapel tengah mesra,pegang2 tangan.gelak2,tak ingat dunia tunjuk kat orang konon dia kapel paling bahagia.Tapi dah jadi macam ni,malu.Lantak ko lah.pandai2 ko selesaikan sebab korang baru gaduh jer.

Sebenarnya,bukan aku nak salahkan perempuan pulak,Masing2 ader peranan masing2.So,dua2 salah.Biasalah,kalau tergigit lidah tu,dah nama pun "ter" merujuk kepada tak sengaja.Sabar,masa tengah marah,memang la nak keluar macam2,tapi control la,susah2 sangat,jangan jumpa dua,tiga hari,dah cool nanti jumpa la balik.Takkan la aku nak ajar.Agak2 ko nak salahkan laki ker perempuan tu ker,ingat pengorbanan dia balik.Sanggup laki tu tunggu ko 2 jam untuk ko bersiap,sanggup dia hantar ko tengah2 malam pegi klinik masa ko sakit,sanggup dia keluar jap abaikan waktu lunch dia untuk ambik hantar ko balik kerja,sanggup dia pinjamkan kereta dia untuk ko masa ko nak beli tv(alamak,dah banyak kena batang hidung sendiri)cuttt.....



p/s:sori kepada blogger2 yang terasa sebab minah ni bukan blogger.

p/s:Jangan salah kan orang lain atas kesilapan sendiri.

p/s:Aku dah ngantuk..Zzz...Zzz...Zzz..

20 comments:

eKyN said...

lumrah mnusia ingin slalu lihat y sedap mate d pndang..yg indah2 y cantek..
tp xsemestinye laki suke pndang pompuan cantek tu, jtuh cinta ngn pompuan tu.
laki...normal r cmtu..kalw x normal..kang npak laki laen yg encem...mule bdrah hdung..hah tu lg malu dpt bf camtu haha

nway..salah due2 r..laki pompuan same..n pompuan kene pham gak lumrah laki tu da mmg camtu..ade ke laki xsuke tgk pompuan cantek?
uyeahhh aku x mnangkan laki ok..cz idup aku sume kliling laki so, aku taw r..wpon kdang2 aku masih xpaham hati laki.huhu

black_mel said...

eKyN :tu la pasal ekyn,aku pun takkan kata ppuan jer salah,sebab bila gaduh,mesti dua2 yang salah n tu la pasal,normal la laki tengok ppuan cantik.huhu...

++***hana zaty**++ said...

waaa...black_mel wat pngrbanan gitu ea kt girlfie dye??besh3!~~ngeee~~~

black_mel said...

++***hana zaty**++:haha..citer lama..dh putus pun..terselit kat citer atas sebab ader member sewel marah2 x tentu pasal..hehehe,,,

Decorater [MisS N] said...

yep2...sume sukekan kecantikan...aku pon nk cantik tp tak cantik sgt.maka Redha je la..
normal la, bile gaduh-marah diri dikuasai setan-nenek kebaya...tu r kuar statement macam2...
hakikatnye,bile nk kawen: pompuan akan cari laki gak...(lau die pompuan sejati la)...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

kedengki~
wahahahaaa~

salah dia salah ko
salah aku pon salah ko
salah ko mmmg la ko salah~
wahaahahaa~

manusia~!!

black_mel said...

Decorater [MisS N] :yup2...hehe..setan nenek kebaya dah abis la...decorater jgnla merendah diri,decorater pun suwip jgk..

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ :haha...banyak la..salah ko salah ko,salah aku,ko yang jd penyebab,salah dia,ko yang hasut,salah mereka?terpengaruh dgn ko...so semua salah ko..haha...

Cik aiNa said...

ngeh3..
bercinta la berpada2..
boleh x nak ckp cmni..hehe

black_mel said...

Cik aiNa:bkn sy la cik aina,my frenz..sewel...gaduh dgn bf dia dh mcm meroyan lak nk marah2 org lain..

jijie said...

baca memula ingatkan nak wat review lantai T-pinkie..huhu..
chill2..

black_mel said...

jijie :haha..ok thnx..tak penah tgk lagi citer lantai T-Pinkie tu..teater kan?

PiNk ButTeRfLy said...

memang selalu macam ni la.

kadang2 bile gaduh mmg semue pun nk kua dr mulut ni, tapi lum lagi la sampai tahap nak generalisekan semue lelaki. hehe..

black_mel said...

PiNk ButTeRfLy:hehe...yup pink..x adil la nak samakan semua laki kn..

p3perak said...

Owhh.. best la dpt pkwe yg berkorban
smpai cm2 sekali.. terasa diri dihargai..
hahahaha..

Mr. black_mel, your own story ke??
(*_*)

tu la, couple je pndai...
cm buat rumah tepi laut la..
tak pkir pe2 pn, sebab rasa indah je..
mmg la laut tu cantik, sbb segala
ciptaan ALLAH tu indah..
tgok sekarang, bila ada ombak,
dh banjir, bru la tergedik2 nak
salahkan laki la, pmpuan la..
tak matang btul..
eeeiii.. [emo plak kt cni..]
hahahaha....

black_mel said...

p3perak:yang mula2 tu about my frenz,yg last tu selit skit about my ex..dh xde ape2 pun..

♥akukahmilikmu®♥ said...

black..chill ok..i ada..

black_mel said...

♥akukahmilikmu®♥ :haha...ok2..nasib baik u ada...haha..;p

sukiminna said...

setuju.
kalau tengok sahaja tak curang-curang hal kecik je tu.takkan dia marah kemain kot.aiyoyo.

perempuan pun tengok jugak lelaki lain yang hensem. takkan lepas couple tak boleh tengok perempuan/lelaki lain kot?

black_mel said...

sukiminna:haha..btul2..tgk jer pun..bkn buat ape2...kalau curang lain citer la..