head

Nuffy

Monday, November 16, 2009

MERDEKA!!!!!


Pada tanggal 31 Ogos 1957 negara kita telah.......stop!!!!asyik tanggal jer..bila nk lekat plak..huh...
Aku bukan nk crita pasal hari kemerdekaan kita,walaupun gmbr aku nie dh terang benderang
Gambar hari kemerdekaan...xpe..pasal hari kemerdekaan korg jgn risau..aku sediakan slot khas bln ogos thn depan...Jadi..pada ahli2 sejarah,dan ahli2 kaji bumi..korg dtg thn depan untuk post kemerdekaan..dh2..aku xnk merepek..

Aku nak ck pasal aku yang dh merdeka sem nie...lps nie cuti sem sebulan..esok aku dh balik penang..jgn risau..aku tetap akan online untuk sama2 kita tembak menembak,pancut-memancut nuffnang..haha...24jam aku on9 nnti..walaupun soalan td agak2 ssh..tp aku berjaya keluar awl(sbb x leh buat)...nk buat mcm mna..memori otak aku dh full lps 3 mggu exam..nak kene format balik...

Pakai window 7 pun ok gak nie..tp nk kne tmbh ram ker otak aku nie..bg laju skit..So,masa cuti sebulan nie..aku nk update blog n ubah ape2 yg patut..To my parents..sori cuti nie aku bz skit..x dpt tlg pg pasar beli ikan..hehe..alasan...dh..untuk komen kali nie aku xnk komen bnyk2..aku pun nk pegi enjoy jap..kot2 bole jumpa awek melayu terlampau..

SPECIAL THNX

Thanx to hbz promote aku kat blog dia...baiknyer ko nie hbz..juang hidup pun,coz bg advice kat aku..hope ko terus hidup..n special thnx untuk cik apple yg comel mcm apple hijau.(^,^)coz sudi masuk blog aku nie..k..jgn lupa shoot nuffnang smpai hancur..aku akan shoot nuffnang korg n thnx to all yang jadi follower aku n naikkan clik nuffnang aku..jasamu dikenang~~

6 comments:

hBz said...

samasamasamasama...kfc 1.enuf..

adeh..soalan bapang kacang tanah melayu hang cakap payah? adehh..hang fail!!

black_mel said...

hbz..dh bangun nie...dh klik2 nuff ko...bila ko nak bgun..

Zat said...

pancut memancut nuffnang.. aku pk len dowh..hahaa

black_mel said...

hahaha..ayat unik skit..hehe..

♥chentaMAYA™ said...

selamat hari merdeka!
hee~
mari cuti bsame2!~

black_mel said...

♥chentaMAYA™:selamat ari merdeka..cuti2 msia..