head

Nuffy

Tuesday, December 1, 2009

Earning Nuffnang Update

Berita gembira,kepada semua blogger2 yang tengah menunggu earning nuffnang yang masih
belum update tu,korang dah boleh check kat website nuffnang sekarang.Ni kat bawah ni aku
tunjukkan jumlah yang aku dapat dalam tempoh 3 minggu aku berblogging.Boleh lah aku pegi shopping
hari ni.


Sila Rujuk Gambar Dibawah.....
....

...

..

.


Erk??50,000 ader 2 keping????100,000??????Hahahahahahahahahaha..
aku tipu jer...Mana ader keluar lagi..Jangan marah kawan2..gurau2 di pagi hari....
Aku dah check pagi tadi tak update pun.Merujuk kepada sesetengan blog master,diorg cakap
nuffnang tengah nak kesan penipuan dalam klik2 ni.So hati2..

Duit kat atas tu duit rupiah..sebab tu kosong banyak sangat.Aku dah takde keje sangat2,aku pun
mintak tolong jasa baik adik aku yang tengah study kat indonesia send email kat aku.Aku mntk kat dia duit indonesia sekeping
nilai yang paling tinggi..dia cakap paling banyak 100,000.Tapi seratus ribu sekeping takde,susah dapat.
So dia bagi 50,000 dua keping,dia cakap sama gak nilai dia..Sengal tul adik aku tu,tu lah..study bnyk2..nnti x sempat
grad dah gila,penat jer study.

Nak tau tak nilai dia kalau convert pg rm?lebih kurang rm17 lebih or rm18..So 50,000 rupiah=+-RM18.
Korang tak caya pegi tanya pakcik google.
Aku malas nak tanya pakcik google.Nanti tanya sepatah,banyak lak dia cakap.
Cuba convert gaji Cristiano Ronaldo tengok..Aku rasa syntax error kot..brapa banyak kosong lak kalau convert rupiah...
Cr tu kalau dia bagi aku 100,000 dollar cukup la..aku bayar semua ptptn aku siap untuk master aku bayar siap2.
Bukan luak pun gaji dia tu.

p/s:jangan marah kawan2 ku yang budiman.ini hanyalah gurauan semata-mata

p/s:rajin2 la check nuffnang tu,tp rasa minggu ni x kuar kot.

p/s:mintak maap kalau ader yang marah;p

18 comments:

Dzul Affandi Bin Roslan said...

alamak keciwa gua..huhuhu ingatkan da msyuk..da semangat da nak check..ahakz..

black_mel said...

Dzul Affandi Bin Roslan:haha...gurau jer bro...xpe2 tunggu lg..

p3perak said...

Lor.. terkejut gk td..
sbb kita bru pas check, still RM0.00..
pelik gk bila kamu nye earning dh update..
hehehehe...
ada kes tipu apa ni??
x faham la..
sume bloggers gtau, npe kita x tau pe2 pn..??

black_mel said...

p3perak:haha...mmg xde lagi...gurauan semata2..

izzahfarhana said...

hahaha hehe kalo kite pembace nak tau iklan tu iklan ape xkan xleh klik?boleh kot,tpi jgn spai siap ade grup2

black_mel said...

izzahfarhana :btul3....tp benda dh jadi kn...cool jap lah..analogi n metafora terbaik kn..hehe..

AzRi AzyAn said...

ahaha..br nk smangat g check..

black_mel said...

AzRi AzyAn:haha...sori bro...aku pun tgh tunggu gak...so..gurau2 dulu la nie..hehe.

p3perak said...

Mr. Mel, i'm sorry

farenova said...

best2 betul2 buat tipah tertipu..huhuhuhu..ada kes penipuan?..yeker,huhuhu

black_mel said...

p3perak :xde ape2 salah pun...

black_mel said...

farenova :haha...tpu secara senyap...yup..dengar kata mcm tu la..tp not sure saper yg dh kena..

PiNk ButTeRfLy said...

entry tipu paling best!

mase tengok hari tu excited gile.

huhu..

black_mel said...

PiNk ButTeRfLy:hehe...

Aidi-Safuan said...

cis..tertipooo!
earning aku sket jer.sob2...

black_mel said...

Aidi-Safuan :hahaha...sajer gurau2..

This is .... said...

happy blogging!

Sharinginfoz said...

nice blog.... kalau free isilah survey on nuffnang

http://peribadiz.blogspot.com/2009/12/jom-survey-nuffnang.html