head

Nuffy

Monday, November 23, 2009

1221 steps



1221steps,ni adalah url blog aku iaitu blog black_mel pada sapa2 yang tak tau lagi.Blog nie aku create masa last paper exam aku semester lepas.

Ada beberapa blogger yang bole jugak aku panggil blogmate tanya aku maksud angka 1221?
Di sini aku nak bagitau,1221 tu sebenarnya tak membawa maksud apa2,cuma aku rasa 1221 tu
nombor yang unik dan senang nak sebut dan type.Kalau nombor 15372497,susah plak blogger nak
type kat keyboard tu.

Tapi,bila dah bagi alasan tu,ader jugak yang tanya,kenapa x 1 nombor jer mcm 4 ker,
kalau 1 nombor dah mcm 4hbz dah,blog yang ader pic sexy gurl dan memberahikan tu..xkn nak pakai 4steps?x sesuai..hehe..Lagipun aku rasa 4steps tu blog yang wujud kot,
dalam kata lain,available iaitu dah ader orang lain guna.kalau xde pun aku rasa x sedap..
x serasi dengan jiwa aku yang muda nie..hehe..

Sehinggalah semalam ada seorang blogger yang bernama .:Fathiha Zainal:.,dia mengulangi pertanyaan blogger2 sblum nie,
apa maksud 1221 tu dan jawapan yang sama aku berikan,x ada maksud.Tapi dia terfikir yang 1221 tu sebenarnya membawa
maksud yang tersendiri iaitu 1221=izzi=easy Trimas utk Fathiha Zainal yang memikirkan maksud di sebalik
angka 1221 tu.Aku sendiri x terfikir nombor tu membawa sebarang maksud.

Sekarang,sapa2 yang tanya maksud 1221 tu,aku akan jawab maksudnya easy.Tapi dalam dunia realiti,x ada langkah yang mudah.
Semakin kita melangkah,destinasi semakin jauh dan semakin jauh melangkah,semakin banyak rintangan yang akan kita hadapi,
tapi ini semua akan mematangkan kita pada masa yang akan datang.


p/s:trimas pada sapa2 yang concern and ingin tahu maksud disebalik nombor 1221.
p/s:blog aku akan melalui proses renovation dalam beberapa hari nie,sorry for any inconvenience cause.

10 comments:

FiFFyMaFiA (",) said...

ingt no ekor.. wakakakak

black_mel said...

FiFFyMaFiA (",):Cuba la try tikam..kot2 kene ker..bole share..hehe..

Liyana said...

saya pun baru nak tanya apa maksud 1221...
fatiha creative dapat pk macam tu...

black_mel said...

Liyana:yup...dia btul2 kreatif...

Liyana said...

nape x leh send mesej kat chat box...
xpelah, saya tinggalkan kat sini

"bagitau lah...saya rasa macam awak kot..laki..."

black_mel said...

Liyana:haha...dia ckp dia laki ker?

.:Fathiha Zainal:. said...

Hey there... So sory.. Tak notice this entry lor.. Dh 3 hari tlmbt.. Huhu.. Really2 sori. Huhu..

Ishk! Tak pasal2 nama Fathiha Zainal disebut di sini. Die dh malu.. *Blushing! Blushing!*

Actly, u did mention that 1221 ie easy b4 i did. Just awk x perasan je..

"cuma aku rasa 1221 tu nombor yang unik dan senang nak sebut dan type"

See? U already mention that... Hehe.. ;)

.:Fathiha Zainal:. said...

Oh ya.. One more thing. Mmg xda langkah yang mudah dlm hidup kita. Tp, pepandai la nak mempermudahkannya.. Jom! Fikir, how to get 1221(easy)steps? ;)

black_mel said...

.:Fathiha Zainal:. xpe..ikhlas la nk buat entry nie..erk??xde pun...mmg x perasan la..

black_mel said...

.:Fathiha Zainal:.baik kak fathiha...wahh..sampai 2 komen..tq2...hehe..