head

Nuffy

Sunday, November 22, 2009

AMUKAN MANCHESTER UNITED


Semalam masa tengah2 aku tunggu perlawanan manchester united,aku pun start nuff race dengan ramai blogger smlm.Meriah btul malam td smpai la pukul 2pagi,aku bengang gak dengan broadband digi nie,tengah2 race,situ la dia jadi lambat mcm siput b*b*,tapi berbaloi jugak la hasil dia semalam.Hope malam nie nuff jaga lama skit.

Balik pasal citer bola nie,sebelum manchester lawan,aku tengok game Liverpool dgn Mancester City.Ko duduk jer la kat City tu Tevez..x menyerlah langsung.Banyak2 malam,malam tadi paling best.Arsernal pun kalah,xde rezeki.Sunderland main bertahan.Liverpool seri dan Man U menang.

Berbaloi2..Aku bkn fanatik sangat dengan Man U nie..Tapi kalau Man U kalah,2 hari aku x baca paper.Malas aku nak baca ulasan paper yang terlebih2 mengulas tu.Hope Man U akan terus berjaya,musim nie slow skit.xpe..aku tetap sokong korang.Kalau Valencia ker,Van Der Sar ker baca blog aku nie,tolong komen k..korang komen B.I pun xpe..aku paham..k.5 star untuk korang.

p/s:penyokong2 lain,cool k..adat permainanan ader kalah,ader menang.

x smpt tunggu game manchester united,dah tertidur depan tv.man u kurang 1 penyokong..hehe..

18 comments:

FiFFyMaFiA (",) said...

dlu aku fan MU. tp sejak CR kua, then asyik berbundle2 kalah.. malas da.. wakakak

black_mel said...

FiFFyMaFiA (",):wahhh..mana aci..cr kluar rmai lg ader...kalah sikit jer la..still top 3 lg...abis skrng ko team aper?

♥chentaMAYA™ said...

oh!
aq xminat mane2 pasukan bola~

kah3~

black_mel said...

♥chentaMAYA™:ini inamakan atasagar...zzz..

.:Fathiha Zainal:. said...

Komen ini tiada kaitan dgn post ini.. Heee.. :D
Just nk tnye, why 1221steps ?? Is there anything special with that 1221?

black_mel said...

.:Fathiha Zainal:.:haha...xdeaper yang special...just sng nk igt...

.:Fathiha Zainal:. said...

Ouh.. Ye ea.. Tp mcm ade mkne di situ.
1221 = Izzi.
So, jadi IzziSteps = EasySteps.. Weeee~~ :p

black_mel said...

wahhh...bole pinjam x makna tu?nnti nk wat banner baru leh guna...hehe..

.:Fathiha Zainal:. said...

Heheh.. Boleh2. Silekan. Tp selit2 ckit namaku di ctu. Kih3! Just kiddink!;)

black_mel said...

haha..bole....nnti tunggu header baru..naik jer header baru..namamu akan ku selit pada entry baru..hehe..

hBz said...

namaku? 1221 tu kan sempena hari special kita. 21dec tahun lepas..huu..ok.fine

.:Fathiha Zainal:. said...

Huhu! Ada org merajok sudah.. Cepat g pujok~~

black_mel said...

haha...bole2 nama hbz pun bole letak...jgn merajuk..

black_mel said...

.:Fathiha Zainal:.:nk kne bt 2 link nnti..tp dlm 1 post..jimat sbb kertas A4 nak abis..hehe..

PeJuAnG HiDup said...

fuh, gempak gila game MU tu mel. GLORY MU! kcian everton. hahaha...

black_mel said...

PeJuAnG HiDup:lama x on9?wahh..dh beli broadband ker?

FiFFyMaFiA (",) said...

aku sokong malaysia!!! wkakakaka

black_mel said...

FiFFyMaFiA (",):bagus2...org mcm ko nie mnyemarakkan lagi sukan tanah air kita...majulah sukan untuk negara...