head

Nuffy

Wednesday, November 28, 2012

Hazwani Syamimi Bogel Kalau Malaysia Menang Lawan Laos

Ramai dah permintaan nak jadi kawan-kawan baru dia di facebook lepas dia buat kenyataan dia akan berbogel sekiranya Malaysia menang dalam perlawanan menentang Laos.


Tapi kejap, jangan terburu- buru. Tengok comment terbaru dia.

Itu fake account.Harap maklum. Ramai dah budak2 serang facebook dia mintak dia bogel.Kesian kat dia sebab bukan dia yang buat kenyataan tu. Dia jugak akan buat report polis. So kepada pembuat fake account dia "Kalau betul fake"  ,awas report polis akan dibuat. Baik mintak maaf secara terbuka. Belanja dia tengok bola lawan Indonesia nanti ker.

12 comments:

lumut said...

skali mmg die yg buat kan? heee


eh hi,
saye lumut.
memang lumut yg dlu tulis kat esoksemalam tu..


kembali menulis. saje nak bercakap dengan blog. =)

blushing weh ade org ckp 'rindu lumut'. =p

black_mel said...

@lumut:dia cakap fake..not sure..


eh hi jgk..

really lumut?
terubat rindu di hati..haha..bagus2..
geng2 naik genting tu kena kembali menulis..korang otai.

p3perak said...

Aliff Cullen tu cm familiar je, cam blogger je?

Manisah Abd Talib said...

memang alif cullen tu blogger nyer org..dia ade page aliff cullen gak kat fb..

ahsfantasy24 said...

tak larat nak geleng kepala gini
ni.. mainan anak muda ni buat kita pening. huhu

Lyaa Suriany said...

dan dan la kan

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

yott said...

salam

lamanyaa tak update..

black_mel said...

@yott: wasalam...lamanya x nampak ;)