head

Nuffy

Sunday, August 26, 2012

Lagu Raya K-Pop Popular

 

Semenjak dua menjak ni video ni menjadi fenomena dan kegilaan ramai.Sehinggakan ramai sanak saudara yang menjadikan lagu ini sebagai ringtone dan caller ringtone mereka. Dikatakan gadis ini mempunyai bakat semula jadi yang membolehkan beliau setanding dengan kumpulan k-pop.(ok..aku tipu).

Ramai dah yang bagi nasihat sama ada secara halus atau pun secara kasar, cuma aku pun tak nak ketinggalan untuk bagi nasihat kat adik ni(aku rasa macam aku tua lagi). Pendapat peribadi B_M, adik sangat berbakat dan ada keyakinan yang tinggi dan memang tak salah untuk cuba menonjolkan bakat,

CUMA,sila berhati-hati. BM tak dapat nak pastikan semasa dia flash boobs pada minit 3.49 tu adik pakai bra ker tak sebab sebab BM bukan pakar, tapi nampak macam pakai. Memang kalau nak diikutkan adik censored masa part adik flash boobs tu tapi BM harap adik tak simpan original copy dalam laptop or private kat mana-mana laman sosial. Trust me,tak lama lagi orang akan dapat jumpa video tu. Dah ramai cerdik pandai kat sekitar kita ni.

Harap video original tak jatuh ketangan orang lain. Misal kata 5 tahun akan datang adik masuk program realiti, baru week ke 2,3 dah tersebar video ni, agak-agak adik tarik diri tak?dan misal kata 20 tahun akan datang, adik dah ada anak,tiba-tiba anak adik tengok video ni.Ada tak rasa nak marah dia sebab menceroboh privacy ibu kandungnya sendiri sedangkan video ini dah tersebar. Sebelum buat sesuatu, pastikan kita tahu akibatnya dan kita sanggup menanggung akibatnya.

p/s: Jangan sia-siakan bakat, salurkan ditempat yang betul. Masih banyak yang boleh diperbaiki.






1 comment:

~cik gula-gula~ said...

betul2..suke ayat last kamu tu