head

Nuffy

Friday, April 27, 2012

sapa kenal blogger kerak nasik?

Hampir 3 tahun aku berblogging, aku tak pernah jumpa sahabat2 blogger di alam nyata. Melainkan beberapa orang rakan alam nyata yang menjadi blogger.. Tapi hari ni aku rasa macam aku berjumpa blogger kerak nasik..

Aku tak dapat nak pastikan tetapi kalau berdasarkan gambar ada blog dia dahulu* aku rasa macam dia. Dia mempunyai seorang anak lelaki sekarang..Usia baby tu dalam anggaran 2,3 tahun.

Kalau ada sesiapa yang mengenali blogger kerak nasik atau sekiranya kerak nasik masih membaca blog aku..aku harap ko dapat confirmkan perkara ini..btul tak ko naik komuter td?

p/s:kerak nasik yang aku maksudkan adalah kawan lumut..

2 comments:

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Aku kenal kerak nasik melalui blog ko jugak dengan lumut dan pensel kontot tapi aku tak pernah nak cam muka sesiapa...haha..

p/s:aku dah buat tutorial google snippet beberapa hari lepas...Kalau ada masa, tengok la..

Mrs. Cuppycake said...

meh jemput baca blog saya :)

http://inihanipunyablog.blogspot.com/2012/05/aku-tak-nak-jadi-andartu-12.html