head

Nuffy

Sunday, April 15, 2012

Awek Thai Nyanyi Lagu Najwa Latif


Keesamus nama diberi, orang yang comel dan suara memang sedap didengar(tak sure la kalau die hard fan najwa latif tak suka). Mula-mula aku dengar dia nyanyi masa member aku forward lagu ni kat aku sebab lagu kosong ni memang lagu favorite aku. Bila dengar, bole cair aku dibuatnya.

Sebenarnya dia bukan just cover lagu Najwa Latif jer, lagu Ella, Iklim, Ombak Rindu pun ada. Boleh dikatakan banyak jugak lagu-lagu penyanyi Malaysia ni yang dia nyanyi. So, selamat mendengar.

p/s:Hairan jugak aku, kalau orang Malaysia nak wat cover mesti lagu orang putih atau artis negara sendiri, tapi dia suka buat cover lagu Malaysia.Hurm...

4 comments:

Sharinginfoz said...

semua lagi dia belasah ya...

Umie Artoqiemie said...

ohh awek ni haha..
super ohsem.

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Tak boleh nak buka la..
entah kenapa..

delour said...

sedap suara die..boleh jadi artis utube msia nihhh..mesti famous!