head

Nuffy

Thursday, May 5, 2011

Update Terakhir Sebelum...

Ok,update terakhir sebelum esok...xD
Esok pukul 8.30 aku ada paper final exam untuk semester terakhir.Aku ada 3 paper lagi.Sapa-sapa nak bagi nasihat kat aku,silakan..Aku belum sampai mood nak study nih.

Esok 1 paper,Minggu depan ada 2 paper,
Bukak notes jer,baru aku perasan,
aku dah terlalu tua untuk belajar..Huhu..
Tapi takpe,struggle untuk 3 paper ni jer lagi,

Lepas ni dah praktikal,
Dah tak merasa nak study tak tido malam dah..
Zaman nak belajar bukak slide,salin kat kertas A4,
pastu sebelum tido tengok notes dah nak abis.. 
Tolonglah semangat belajar datang..3 paper jer lagi..

p.s:Peringatan kat atas ni untuk diri sendiri...arghhh...mood...tolong datang....

p.s:Kawan2 nak sambung master...Aku nak keje...Muktamat!!!

10 comments:

SuRayA^i. said...
This comment has been removed by the author.
SuRayA^i. said...

gud luckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Al said...

berusahalah!

Iza said...

Assalam..
tak payah baca2 lg...tdo je tenangkan fikiran kot2 mengantuk...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

gambateh !~

yott said...

sabarr..sikit jer lg tu..
gud luckk..doa bnyk2.:)

cik chinta said...

baca bku tu, kang nyesal

wachak said...

dah nk last ni pulun ler mel. lepas ni dah x der nk merasa nikmat belajar mcam ni.



ps : bila dah kejer nanti dok terkenang kenang 'kalaulah dapat ku undurkan masa'. kalau x percaya, ko ingat kata2 wa ni 5 tahun dari sekarang.

missgee said...

Semoga Berjaya..
Mudah-mudahan diberi kesihatan
disepanjang peperiksaan ini..

Dipermudahkan menjawab soalan..
Insyaallah.. Amin..

Nazatul shima said...

nnti da abes study, komfom rindu nk study balik..mcm sy..huhu