head

Nuffy

Thursday, September 16, 2010

Piranha 2010 Bukan Filem Lucah






Sekali lagi aku berkesempatan untuk menghabiskan duit aku dengan menonton wayang Piranha 2010 iaitu wayang kedua minggu ini selepas 4 Madu.Sebenarnya masa aku nak tengok 4 Madu tu,niat asal aku memang nak tengok filem Piranha ni,tapi selepas aku pergi 2 panggung wayang yang terletak agak jauh dan kedua2 panggung tu full,aku cuma boleh tengok filem 4 madu jer.Filem 4 Madu ni cuma 6,7 baris jer.Semalam pun filem piranha pun hampir2 penuh dan aku bernasib baik duduk baris yang ke 5 dari screen.Penat jugak aku mendongak.

Semasa tengah asyik aku menonton,aku ader terdengar seorang isteri yang datang dengan suami dan 3 orang anak mengomel dengan suaminya.Si isteri berkata kepada suaminya"Filem lucah ni".Si suami cuma berdiam diri sahaja.Si isteri tak baca ker tajuk cerita dia Piranha yang merupakan sejenis ikan,bukan nama posisi sex.Cuma aku akui,ada sedikit babak yang agak memberahikan dan tidak sesuai untuk anak-anak kecil.Sebagai contoh:




Tapi takde apa2pun yang berlaku.Babak semasa bercium pun banyak yang dipotong sampaikan aku rasa jalan cerita filem ini terlalu pendek.Belum puas tengok intro tau-tau piranha dah muncul.Belum puas tengok piranha mengganas tau-tau dah mati.Belum puas tengok piranha mati tau-tau ada sambungan.

Kepada sesiapa yang ingin menonton filem ini,jalan cerita dia agak pantas tapi kalau nak cuci mata memang terbaik.Salah seorang dia pelakon yang pernah berbogel iaitu Kelly Brook.Memang badan dia terbaik dari ladang-ladang di Malaysia.

p/s:Kalau tak silap aku ada babak yang lembaga penapisan lupa nak potong kerana babak itu ada menunjukkan payudara kerana pelakon sampingan tersebut tak pakai bikini.Kalau tak silap aku babak tersebut semasa berhimpun beramai2 sebelum diserang piranha.Sila perhatikan gadis2 di atas stage tersebut.

p/s:Ikan dia tak real.Macam hampeh.Kalau 3D mungkin real kot.

p/s:Rate 3.65 bintang(0.65 untuk panorama yang menarik)

12 comments:

saya_arief said...

citer siakap da tengok..?
huhu..

black_mel said...

haha..dh2..aku tgk kat channel animal planet..river monster..hehe..

nn said...

ladang-ladang kat Malaysia. cakap pasal ladang teringat kes kat banting. haha

==kalau nak tengok yang tak kena tapis download sajee.

black_mel said...

nn:ader ker?leh bagi link x?

wachak said...

Masih lagi x leh layan secara on line citer ni. ternet cam siput sedut jerk :(

sapa yg berminat nk layan secara
online ni link nyer
~ http://www1.zmovie.tv/movies/view/piranha-2010

black_mel said...

ok wachak..thnx..aku balik umah sewa aku layan..

Langit Pertama said...

Focus ko pd piranha ke, gadis2 yg yg terbaek dr ladang...
Huhu...

Aizat Shafiq said...

fulamak...terbaik punya gambar...
hehehe..
thanks for the review...
=)

jijie said...

hang tengok ikan piranha ke hang tengok badan orang?

NAJ HEBAT said...

citer aku dah tgk?
sure belum.
terlalu hot weyh!
haha

NAJ HEBAT said...

citer aku dah tgk?
sure belum.
terlalu hot weyh!
haha

Lia3003 said...

sepanjang raya ni, saya tak tau cerita pe yang ada kat pawagam, yang saya tau 4 madu je..jenuh pk filem pe yang ditayangkan sekang. hm, piranha ni kurang promosi kot, tu yang saya tataw..