head

Nuffy

Thursday, May 19, 2011

Pemilik Blog Telur Dibasuh Telah Kembali Ke Rahmatullah

Pemilik blog TelurDiBasuh yang mempunyai follower seramai 4240, Abdul Hakim Bin Mohd Kamal telah kembali ke rahmatullah sebentar tadi. Al-Fatihah.

Petikan daripada blog Teratak Usang.

Aku tengah rehat sejam daripada kursus yang aku ambik kat kolej aku.Masa tengok list kat sebelah kanan aku,aku ternamapk pemilik blog teratak usang iaitu Iza post entry tentang kembalinya pemilik blog TelurDibasuh ke rahmatullah.Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada pemilik blog tersebut. Semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman.

p/s:Link blog arwah jugak korang boleh tengok di senarai blog lawak disebelah kanan blog aku.

p/s:Aku hari-hari ada kursus dari pukul 9 pagi sampai 5 petang.Malam nak kena ulangkaji,so aku tak sempat nak update blog ataupun melawat blog korang.Ada masa aku tetap singgah jugak.Sekian..pegi kursus balik.

8 comments:

qellissa said...

Innalillah..Alfatihah utk arwah ..

Iza said...

Assalam..
Kita tak tahu bila pulak masa kita akan tiba...Al-Fatihah..

missgee said...

Al-fatihah..
Semoga roh dicucuri rahmat

Scya Lollita said...

peringatan utk kita .

alfatihah ..

-fizA- said...

Al fatihah~

Faiz Tapit said...

al-fatihah tuk dia... semoga tenang di sana. amin...

enyheartsdiamond said...

al fatihah :"|

SpEak But No vOiCe said...

Assalam..
Kita tak tahu bila pulak masa kita akan tiba...Al-Fatihah..
Semoga roh arwah dicucuri rahmat...
amin...
(^_^)

blogwalking disini----> feel free to drop by my blog..=)