head

Nuffy

Thursday, March 24, 2011

Video Megan Nicole Tengah Hot

Bukak facebook orang share video ni,aku pegi rumah member sebelah pun tengah layang video perempuan ni.Hot sangat ker dia?So korang boleh dengar sendiri.Budak-budak universiti tak abis-abis nak share video ni.So aku share kat korang.



p/s:Part mana yang aku paling suka??Mestilah part dia nyanyi yeah..yeah..yeah tu..Siap wat memek muka ngada-ngada lagi.Nice..

p/s:Errr...hot maksud aku laris ok,bukan dia hot.Tapi pendapat aku,aku rasa dia tak leh nyanyi jerit-jerit kot.Kalau berduet ngan irwansyah maybe sedap..

11 comments:

intan izani said...

masing2 nak jadi artis youtube la ni, ikut trend justin bieber.. ;)

Redbloodsnow said...

ramai ek commoners jd artis youtube ea. suma nk jd cam justin bibier n siapa nama awek sabah tu ek..lupe lak..hehe

BENA said...

bena tgk part yg blackmel Suke. yeah yeah tuh . HAHAHA :)

mie said...

gue pun nak try jadi artis youtube la..
eheheee

IxoR@ said...

klu cik pora suara best, nyanyi pun merdu... konpom masuk youtube gak...

ekekekekeke....

¶A.K.I¶ said...

ak xnk la tgk video tu...
jus nk lepak sni je..
lme x jenguk mahluk nama black mel!

hamzah ian said...

tp dia hot gak.. hehe

Eyriqazz said...

kena layan ni..hik3...

Eyriqazz said...

wah,sedapla suara dia...justin bieber versi pompuan ke ni?

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blog;)
slmt berkenalan,
blog apisv2

Nazatul shima said...

comey je die ni..hehehe.. sore pun bes..:)