head

Nuffy

Saturday, February 26, 2011

Tolong Jaga Sama-Sama

Tak nak cakap panjang-panjang.
Aku baru bersihkan 2 bilik air umah sewa aku.
Tolong jaga sama-sama.
Kalau abis malas pun bagi sampai abis semester pun cukup.
 
Masing-masing busy dengan psm or final year project.
Aku paham.
Just kita jaga sama-sama.
Kalau bekas sabun dah 2,3 bulan tak isi tak payah simpan.
 
 
p/s:Err..Bilik air depan tu tersumbat..ada sapa-sapa nak tolong korek?
 
p/s:Bayar kat Pooqeymark(ini nickname dia,aku tak mencarut ok!!!) RM1 sebab dia beli plastik sampah ngan penyodok. Apa-apa hal deal ngan dia.Maybe dia halalkan kot,sebab dia baik.*letak tangan kat dada,mata pandang atas.


6 comments:

Iza said...

As salam..
Entry ni ditujukan khusus utk housemate ko ek? Selalunya tandas budak2 pompuan je yg selalu tersumbat...

Bungakopi said...

biar betul ada nickname camtu..
btw, ko xbckp ke ngan housemate ko sampai pos dlm blog? haha

BENA said...

blackmel . dieorang bace x pe blackmel taip lam nih ? heeee :)

wachak said...

Buat banner besar2 gantung depan pintu masuk baru dorang sedar der :D

Cik Aien said...

Rajin nyee!
tp kan, ain pun kt rumah slalu kena basuh bilik air.. ceiit!

Cik Aien said...

Rajin nyee!
tp kan, ain pun kt rumah slalu kena basuh bilik air.. ceiit!