head

Nuffy

Friday, February 25, 2011

Matluthfi90 Kutuk IniAnwarHadi?

Malam tadi,housemate aku open cerita,dia cakap abislah,matluthfi dah gaduh ngan anwarhadi.Siap kutuk-kutuk lagi.Aku dengan perasaan terkejut dan terkesima sebentar antara percaya atau tidak,mamat-mamat yang aku minat ni bergaduh,biar betul.

Aku pun mintak link dari kawan aku tu dan cuba korang tengok video bawah ni?Ada macam kutuk tak?



Lepas kami tengok video ni beramai-ramai,akhirnya kami mencapai kata sepakat,video ini bukan video kutuk mengutuk atau sindir menyindir,tak kedengaran pun macam diorang ni bergaduh.Cuma mungkin dia guna skit watak anwarhadi untuk menjayakan video ini.Minit 2.27 sebijik dia tiru AnwarHadi.Giler kentang mamat nih.Memang menjadi.

Kalau tengok komen kat bawah video youtube tu,ramai jugak yang suruh diorang ni tag team untuk bekerjasama buat satu video.Bagi aku,rancangan yang baik sebab diorang sekarang memang hot dan meletup.

Kepada peminat fanatik Matluthfi90 iaitu Miss Lolly yang comel,jangan risau yer,diorang tak gaduh;)

Ada sesiapa tak kenal IniAnwarHadi?Kat bawah ni video dia.



p/s:Kalau diorang bergabung dengan teacher shida ok tak?Korang rasa?Mesti pecah punggung panggung.

8 comments:

intan izani said...

best ke video diorg ni, femes betul di kalangan blogger skrg. good for them.

sy suke video2 dlm youtube nigahiga, mmg layan pecah perut. ;)

intan izani said...

ok dah tgk video diorg ni, mmg layan jugak. kelakar giler. berani eh diorg buat lawak sorang2.

qellissa said...

alah, x bleh nak tgk video tu skrg..line tenet cam siput

Nazatul shima said...

hahaa...comey je derang nih...masing2 ade kelainan! :)

BENA said...

bes tgk vdeo2 dieorang . sempoi jek . xde kaver2. heeee :)

Bungakopi said...

chomel dua2nyeeeeeeeeeewwwwwwww

fathiahRAIHANA said...

comel mehh dua2 orang niehhh . pelat utagha tu yg penting . hehehe . sukaaaa Anwar Hadi ^^

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngeeee, still in love with mat luthfi :P