head

Nuffy

Sunday, February 13, 2011

Sapa Tau Cerita Korea atau Jepun Apa Yang Best Sekarang?

Disebabkan kawan-kawan aku busy dengan psm(projek sarjana muda),
Masing-masing poyo pegi library,
Masing-masing poyo jalan pegang buku 2,3 buah(masuk jer la dalam beg)
Aku kesunyian..

Hendak ku layan drama kat tonton,lambat sangat loading dia,
Hendak ku tengok wayang,poyo jugak dia pengarah,dia nk jadi pelakon,

Jadi aku memutuskan untuk mencari cerita korea atau cerita jepun.
Sapa tau cerita korea atau cerita jepun yang menjadi kegilaan muda mudi sekarang?
Tolong bagitau kat aku,
Akan aku usahakan mencari cerita tersebut.
Kerana kawan aku banyak sangat cerita2 korea sampai aku tak tau nak pilih..
Jadi korang tolong bagitau tajuk kat aku...


6 comments:

intan izani said...

banyak citer korea best-best.. marry me mary.. my gf is a gumiho.. etc.. citer jepun, hotaru no hikari..

byk sgt la tak tercakap..hehe

black_mel said...

owh..ok..dah ader 2,3 drama yg best...doc farhana pun ada rekemen my gf is gumiho..xD

Bungakopi said...

aku dah brp hari nak masuk page ni nak bgtau cite korea yg menarik tp asemen mmbataskan diri (poyo x?)

birth of the rich.
secret garden.
marry me mary.
cinderella's sister.

kalau jepun, absolute boipren best gak.

kalau ko nak tau drama korea popular, ko taip je dramacrazy ke mysoju ke maaduu ke..dramasub ke. situ suma ada cerita korea plbagai versi.kalo cite sedih tgok stairway to heaven..

Cik Jari said...

korea? now airing-My princess..bestt

It's okay. My daddy's girl pon sangat best..ada 16 episod..

2-2 di atas adalh cite korea

nona hidayah said...

hai..
singgah melawat sekejap.
saya suka marry me mary.
cite playfull kiss pon best gak.
tp x tgk lagi. hehe

~Cik Sara~ said...

mel...i'm here..long time no see..haha..mel, cita korea masa ni palig tiptop n superb, tgk Secret Garden..kisah laki n pompuan ter-swap body masing2..then start la cara dorang bawak diri dalam bdn baru..dah tgk konpem suka..repeat pun tk jemu..tgk ar mcm mana laki demo pakai bra..mmg best.lawak, romantik n sedih ya amat..