head

Nuffy

Monday, January 17, 2011

Rahsia Website Yang Ada Gambar Menarik,Jangan Bagitau Orang Lain..Promise???

Tengah aku jalan-jalan kat area blog-blog kawan,aku terjumpa link ini, banyak gambar-gambar kat website ni digunakan kat blog-blog glamour.Jap aku tunjuk sikit gambar2 terbaik dalam website ni or dalam website-website yang ada kena mengena dengan website yang terbaik ni..

1)Kambing memang tak paham baca notice tu..

2)Math itu menarik..Sapa la punya jawapan nih..

3)Boleh pandang-pandang,jangan pegang-pegang..

4)Haiz..tolong berdisiplin..


So,korang dah tengok pic-pic kat atas ni kan?Kalau korang semua nak tau mana website yang ada gambar-gambar menarik ni,aku boleh bagitau..Sharing is caring right..So..ini link website tu http://www.funzug.com/index.php/pictures/.

p/s:Ada satu jer masalah lagi bila korang masuk website ni.Masalah dia adalah website ni dia ada pop up advertise yang tersangat annoying.Bila korang klik gambar jer kuar advertise..klik lagi gambar lain keluar lagi..Untuk mengatasi masalah ni,senang jer.Korang right click pastu bukak new tab.Settle.

p/s:Korang akan dapati banyak pic-pic tersebut digunakan diblog-blog famous.So selamat menonton.Jangan lupa layari website tersebut.

p/s penting:Maaf kerana ayat aku tungang langang.seperti cacing kepanasan.

p/s:Aku tengok kat youtube rancangan raja lawak eps 1 musim ke 5..Juri dia salah sorang david teoh..Hurm..david teoh kena belajar banyak lagi kalau nak fasih bahasa melayu..

4 comments:

molmolla said...

aaaaaaa.. tekan right click jee kee.. aku kalau tempat nak download cerita, selalu kuar iklan2. adoiii. pening.

black_mel said...

haah..right click jer...;)

CGG said...

selalu banyak nuff je..

Bungakopi said...

yg math tu agak kreatif yer..huhu