head

Nuffy

Friday, December 31, 2010

Tirai 2010 berlabuh

Diam tak diam hari ini hari terakhir tahun 2010.Banyak kenangan pahit dan manis berlaku tahun ini.Tahun ini jugak aku rasa tahun paling aku aktif dalam berblogging(sebab usia blog aku pun baru setahun jagung).

Sejuta penghargaan aku hadiahkan kepada rakan-rakan blogger yang sentiasa menyokong aku daripada belakang,memberi komen dan pandangan.Aku hargai jasa-jasa kalian.

Aku akan bertolak kembali ke selatan tanah air untuk menyambung pengajian aku yang tinggal lagi 1 semester kat sana.Sekarang aku dah berpindah ke selangor.So,tak dapatlah aku belanja korang char kuey teow sungai dua dan nasik kandar pelita original from penang.

Semoga bertemu lagi tahun depan(esok).Teruskan berblogging wahai sahabat-sahabat ku sekalian.

2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

saya pulak akan bertolak ke utara.ade tggl lg 1 semester jee


selamat tahun baru ya

Fathiha Zainal said...

Ouh.. Tak sempat nk merasa char kuey teow sungai dua. Huhu~

BTW, happy new year mel. N best of luck for ur final sem! Keep blogging! :D