head

Nuffy

Monday, December 13, 2010

Nak Balik Penang

InsyaAllah kalau 3,4 hari nanti aku akan balik Pulau Pinang.Macam biasalah bila kawan dah kawen,takkan taknak pergi pulak.Nampak gayanya,abis dah semua member-member kamcing aku kat Pulau Pinang kawen.Tinggallah aku seorang sekangkang kera untuk mengabiskan pelajaran aku lagi 2 semester.

Plan pertama sebelum aku nak pegi kenduri kawen,aku teringin nak tengok wayang cerita 2 alam hantu kak limah balik rumah tapi rumah kunci terpaksa panggil tukang kunci tapi tukang kunci demam terpaksalah jalan jauh pegi bandar muar sebab kat sana ada kedai kunci.Zzzz...panjang betul tajuk dia.Tapi menurut kawan aku yang dah tengok citer kak limah pulang rumah tu memang terbaik.

p/s:Kenapa banyak sangat masalah sekarang ni?Nak kena settle satu-satu.Serabut pala otak aku dah.=,=/

7 comments:

FarhanaDr said...

Errr.. Seorang sekangkang kera? Pes time lak dengar ni.. Ekeke.. :p

Ye ye.. Settle satu-satu.. Tak pon rehatkan pale dulu baru settle.. Heehee.. Nway, selamat pulang..

BENA said...

lex laaa blackmel . heee ~ slow2 selesaikan masalah k ! :) cop cop ! balik penang leklok okeh ! :)

lumut said...

masalah tu nak xnak kene settlekan..jgn dibiarkan pulak..hehe

wachak said...

yg terkangkang kera tu bila lagi weii. calon ramei. pilih ler sorang ... keh33

selamat dalam perjalanan. dont drink n drive ok :P

Pensel Kontot said...

nak balik penang ek...ikut bole? hehehe

IxoR@ said...

alolololo...

bila nak tawen?

hehehe.. hantu kak limah tu cam best.. nak tgk eh.. nak tgk eh...

;D

Lia3003 said...

hm, masalah apa kah?

x pernah dengar pun movie tu, datang sini baru tau