head

Nuffy

Tuesday, November 9, 2010

Berita Baik Untuk Penggemar Gambar Bogel


Berita yang mungkin menggembirakan anda yang menggemari gambar-gambar bogel artis-artis barat,kini anda boleh memulakan carian di internet kerana dikatakan gambar-gambar jessica alba dan emma watson tersebar meluas di internet.

LOS ANGELES - Beberapa gambar separuh bogel pelakon terkenal, Jessica Alba yang sedang hamil tersebar di Internet, lapor sebuah akhbar semalam.Gambar itu mungkin dirakamkan pada 2008 sebelum dia melahirkan anak perempuannya, Honor Marie Warren.
Pelakon filem Machete itu tidak pernah berbogel dalam filem-filem lakonannya.Dia turut mempunyai pendirian tegas untuk tidak berbogel di dalam filem.Gambar itu yang menunjukkan perut dan sebahagian payu daranya kini menjadi amat popular di Internet.Setakat ini, tidak diketahui sama ada gambar itu dibocorkan pihak tertentu di Internet. - Agensi
sumber dari  kosmo


RHODE ISLAND: Sekeping gambar memaparkan imej separuh bogel didakwa Emma Watson kini dilaporkan beredar di kalangan penuntut Universiti Brown yang menjadi tempat aktres itu menyambung pengajian kini.
Melalui gambar itu, bintang filem Harry Potter berkenaan dilihat hanya dibaluti tuala dari pinggan ke bawah, manakala bahagian atas tubuhnya terdedah.
Dia dilihat berdiri di sebelah tab mandi.

Gambar itu dilaporkan beredar melalui e-mel di kalangan penuntut Universiti Brown yang berprestij itu.
Menurut jurucakap Emma - membawa watak Hermione dalam Harry Potter - berang sebaik saja mendapat tahu mengenai gambar berkenaan.
Katanya, ketika ini keutamaan Emma adalah mencari siapa yang bertanggungjawab mula-mula menyebarkan gambar itu supaya ia dapat dihentikan.

Berita lanjut di Harian Metro


Perbezaan diantara dua artis terbabit adalah jessica alba dah berkawin dan mempunyai cahaya mata manakala emma watson pulak merupakan gadis berusia 20 tahun.

Persamaan kedua-dua artis tersebut pulak adalah gambar tersebut adalah untuk koleksi peribadi namun terlepas ketangan orang lain.Namun mungkin anda sedikit hampa kerana gambar tersebut cuma separuh bogel dan bukan bogel sepenuhnya kerana kedua-dua artis ni boleh dikatakan dalam ketegori berdisiplin lagi berbanding dengan artis-artis barat yang lain.

p/s:Tepuk dada tanya selera dan berhati-hati untuk letakkan gambar anda di internet kerana walaupun di private,boleh berlakunya kecurian maklumat ini oleh pihak cerdik pandai yang tidak bertanggungjawab.

p/s:Kedua-dua petikan berita tersebut merupakan berita 8/11/10 dan bukannya berita hari ini.

p/s:Kembali menulis,rindu pulak dunia blog

9 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

erk

tergigit bibir sat

hehehe

black_mel said...

hehe...jgn search..x baik..

NAJ HEBAT said...

demm..


mesti kau usha.. sesaat. duasaat. tigasaat..


-pengsan-


kau lagi suka melucah. aku suci-suci hokey!


p/s: baru baik demam. tekak sakit. suara garau2... jgn la jauh dari aku syg~ please... aku mne ade halkom.

haha..

Mrs. Cuppycake said...

huhu...nk tengok gmbar bogel?

xnk r...x chantek pon..:p

missgee said...

Ermm..
Berita tak baik!!!
Alhamdulillah..
Gua bukan dalam golongan
pengemar gambar bogel..
huhuhu

encHIx laNDax said...

berita ;lagi baik,1221steps kembali menulis~hahhaXD

Lia3003 said...

wah, tajuk dahsyat..haha

BENA said...

hahaha black mel . akhirnye kembali jugak. amacam persedian nak exam ? =D

wachak said...

ckit hari lagi penuh ar keyword lucah kat blog ko mel .. keh22