head

Nuffy

Wednesday, November 3, 2010

Berehat Seketika

Disebabkan minggu peperiksaan semakin hampir dan aku balik ke kampung di penang yang tak ada internet aku ingat nak berehat seketika daripada berblogging.Exam kali ni kena naikkan pointer balik sebab sem lepas pointer jatuh teruk,ini semua Projek Sakit Mental(PSM) yang buat aku takleh nak study subject-subject lain.

Tak mengapa,yang dah lepas biarkan berlalu.Terpaksa berusaha lebih keras sikit minggu ni.Sempena ada kesempatan ni,aku nak ucapkan terima kasih kepada beberapa rakan blogger yang setia mengunjungi blog aku yang tak fames ni iaitu Lisa Surihani(hehe..tipu jer..) yang ni betul..Anisa yang comel, Dr Farhana yang oweys gembira, Bena yang cute, Miss Gee yang takde yang..hehe..dan ramai lagi yang tak sempat aku nak listkan.Terima kasih yang tidak terhingga.

Kepada Yott yang baik hati, lupa nak bagitau,parcel kuih raya tu dah sampai bulan lepas if im not wrong. Tak sempat nak bagitau sebab terlalu busy.Respect yott sebab dia ni boleh dipercayai.Aku gurau2 jer mintak kuih raya tapi dia betul-betul hantar,satu bekas kuih tart,dah abis.hehe..

Kepada otai-otai blog yang tersinggah iaitu Cik Epal yang comel jugak,thanx sebab singgah dan selamat kembali,nampak nama cikepal balik jer dah rasa happy. dan kepada Miss lolz, thanx yer..dan rajinlah update blog yer.

Kepada blogger-blogger baru termasuk aku,rajin-rajin lah masuk blog-blog yang aku link kat atas ni sebab diorang ni memang terkenal dalam dunia blogging.Pepatah orang melayu cakap "tak kenal maka tak cinta"  dah kenal???tak tau nak sambung sebab cikgu bm aku ajar bila tak kenal jer..dah kenal dia tak sempat ajar kena tukar sekolah.

 Okey, bila sampai jer perenggan conclusion ni bermaksud tamatlah entry aku buat kali ini. Maaf aku ucapkan kepada sesiapa yang tak sempat nak link sebab aku betul-betul tak sempat. Aku jugak nak mintak maaf kalau entry-entry aku atau komen-komen aku ni ada mengguris hati rakan blogger yang aku kasihi.Aku nak rehat seketika untuk peperiksaan final sem ni. Kepada rakan-rakan blogger yang ambik final exam jugak. Gudluck, mari kita buktikan blogger merupakan orang yang berilmu. Aku akan kembali...I'll be back(dialog terminator).

9 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

awak.
thnks yee
hehehe

gud luck & all the best yee

missgee said...

Sebab ko tak fames kot..
Datang lawat ko selalu :P
hehehe

wachak said...

ceh !! ko mel, blogger pompuan jer yg ko link kan ... yg lelaki x der ker .. kih33

yott said...

so mcm mana..agak2 kalau jual sblum raya haji bole untung besar tak?..hehe
ape2 pun..tq yer tn blog..:)

slmt study..slmt exam..all the best..

Iza said...

Salam...
A'a la...baru aku terperasan, blogger pmpuan je la....
gud luck...

maCy said...

si comey je dilinkkan.. uhhh ;p

BENA said...

bena yang CUTE tuh xleh blah . hahaha


papepon blackmel. GUDLUCK okeh tuk exsam tuh! chaiyok2 naekkan pointer. heee~

|arieza| said...

utk aku takde? hahaha

fndrocka said...

All the best yob