head

Nuffy

Tuesday, October 26, 2010

[Video]Lisa Surihani Sakit

Sebenarnya Lisa Surihani cuma sakit tekak jer.Suspen tak?Kebetulan yang tak dirancang,see,aku sebut jer nama lisa surihani kat entry sebelum ni,terus dia buat video mintak maaf dan penghargaan kapada peminat dia atas kemenangan dia sebagai Pelakon Wanita Terbaik dalam Festival Filem Malaysia 2010.

Kesian dia sakit-sakit dia,penat-penat dia,dia tetap post video kat dalam facebook dia untuk menghargai peminat dia.Apa-apapun,All the best Lisa Surihani.Kepada peminat lisa,kalau korang like Lisa Surihani dalam facebook dapat korang tengok perkembangan terbaru dia termasuk video-video yang dia post.

p/s:Lambat sangat nak masukkan video dari komputer..Internet terlampau slow.Korang boleh tengok video ucapan lisa surihani di sini.

3 comments:

dayangredzuan said...

hoho peminat lisa sejati ni..mengikuti perkembangan beliau..bgus2..
harap lisa cepat sembuh dari sakit tekak

AyuZ DeathWisH said...

tak minat~

White Bird said...

jangan jadi garau sudah la pas ni