head

Nuffy

Saturday, September 18, 2010

Sejarah Tercipta[UV Melebihi 1500]


Pertama kali dalam sejarah 1221steps dan seumur hidup black_mel UV melebihi 1500.Syukur kehadrat illahi kerana sejarah hadir dalam bulan syawal yang mulia ini.Walaupun tak cecah 5angka macam otai-otai kat Malaysia,tapi aku tetap bersyukur.Aku ingatkan benda yang mustahil untuk dapatkan UV 4 angka sebab hari-hari biasa UV aku mustahil cecah 300.

Apa-apapun terima kasih kepada kawan-kawan yang sentiasa membantu aku dan menyokong blog aku ini walaupun kadang-kadang entry aku macam nak kena tangan jer.Terima kasih jugak kepada sesiapa yang pernah link blog aku tapi tak beritahu kat aku.

Cukuplah buat kali ini.Nanti aku akan cuba pecahkan rekod 1221steps tapi bukan menggunakan 1221steps.Tapi aku punya UV cecah 4 angka pun bintang still tak cukup lagi.Bila lah aku nak dapat lagi dua bintang tu..Ada tips tak?


10 comments:

Zairie Husin said...

congrats :D


zairie recently posted:
mari kita bertwitter

NAJ HEBAT said...

owh. aku sungguh bodoh bab2 ini. sebab tu aku tak kesah!


bunguks punye mel. kite ade anak kah? bukan kau ------? haha

selamat hari raya sayang.
doakan aku nak exam final. perasaan mcm nak bakar rumah dean aje. wa nak raya. bukan exam!

chentaMAYA said...

walawehh. gile ahh~

hamzah ian said...

lu bunuh diri.. gerenti trafik naik.. seyes..

yott said...

haa...x lama lg dpt cheque kan..so, jgn lupa tau..kfc

taqie said...

wah..hebat la mel..tahniah2...jangan lupe bg tips nnt..haha

aNiSa hANg tUaH said...

hebat la awak..tahniah yer awak..nis akan selalu ke sini.
nk skodeng awak
:D

Lia3003 said...

dahsyat.. ternganga jap

:: Feez_Mior :: said...

weewiitt..tahniah..I tak pernah dpt lg UV mcm tu..

Aku X-PO said...

wah, jelesnya aku bro :)

Malu Ke Untuk Mengunci Motor Depan Orang Ramai?