head

Nuffy

Saturday, August 14, 2010

Mereka Yang Gila[Tolong Jangan Hebohkan]

Google pinjam pic kejap

Semenjak bermulanya bulan Ramadhan yang mulia ini,housemate aku seperti kehilangan arah kerana syaitan-syaitan diikat sehinggalah mereka menjadi kurang agak kureng dengan melakukan aktiviti-aktiviti aneh sementara menanti waktu sahur ataupun selepas waktu sahur,diantaranya:


1)Bermain gitar pada pukul 3-4pagi(Aku nak tido~~~~)


2)Menonton kartun kegemaran pokeporn pokemon pada awal-awal pagi.


3)Menonton movie-movie terbaru(ini aku buat jugak)


4)Bermain online game(ini hari2 biasa pun diorang main sampai subuh)


5)Bermain mesej dan membiarkan ringtone sampai abis 1 lagu.Masa tengah type ni ada lagi ringtone tengah bunyi..Isk3..(Belum abis lagu dah masuk mesej baru)



6)Bermain webcam dengan awek-awek depan pintu bilik aku(need some privacy plzz)


7)Baca novel sampai waktu sahur(ini tak ramai yang buat)


8)Menghidupkan enjin motorboat untuk pergi sahur(ini rumah sebelah,moto bunyi motorboat).
 
9)Menonton cerita hantu(korang beranilah sebab antu kena ikat)





Ini adalah aktiviti-aktiviti pelik tapi dilakukan bulan ramadhan ini dan aku harap diorang tak baca blog aku untuk sehari dua ni.Banyak lagi aktiviti-aktiviti pelik yang housemate aku lakukan sehingga kadang-kadang aku tengok macam ramadhan kali ni ramadhan terakhir diorang.Apa-apa pun yang korang atau mungkin aku pun lakukan terpulang kepada diri masing-masing,jangan korang bantai tengok redtube or yang sewaktu dengannya sudah.


p/s:Ini hanyalah gurauan semata-mata.No hurt feeling ok.Gua nak tumpang kereta u olz pegi klas lagi..hehe..

18 comments:

fnd said...

Nasib baik dorg takde buat pkara yg membatalkan puasa..

Fndrocka.wordpress.com

Iza said...

Salam..

Sabar separuh dari iman....

wachak said...

Dugaan berpuasa tu beb ... hehehe

ribena.illina said...

hahahahaha! no 5..auwwww mcm ku penah terjadi..hehehe!
no 6 bess..hahahah/webcam2 tuuu~ =D

Solehah said...

mungkinkah btl ni ramadhan terakhir? :(

encHIx laNDax said...

ngahahha~biasalah~
jejak je ramadhan,macam2 peel kluar~hahak~

White Bird said...

beb,jgn ckp ini ramadhan terakhir.. tapi kalu depa lakukan ibadat mcm ramadhan ni yg terakhir tkpe..

phm tk ek?

taqie said...

skg budak2 da makin teruk (gaya ckp mcm org2 tua lak) hahah..betul..mmg realiti skg da menyedihkn..hrp2 housemate mel berubah ..amin :)

FarhanaDr said...

Hahaha.. Banyak beno mesej yang masuk.. Pastu rajin pulak pasang ringtone stau lagu penuh.. Abes ler bateri abang2 oi.. :p

Takpa3.. Cobaan.. Heee.. :)

NAJ HEBAT said...

kau webcam ngan sape?? aku jelez.

miahah.

fiQ said...

hahahhaa..sumpah pelik perangai housemate kau......yang tgk kartun tuh lah aku rase ciss membosankan sungguh..

lepas ni ape kate kau ckp ngan diorg..
baik mengaji sampai waktu bersahur.ok?

nn said...

hahaha. part ringtone tu memang sakit hati sikit la..

mello said...

hahaha ade gak eh yg bce novel? adoii.. ak kdg2 tu tgk movie.. xpn on9 je smentara tnggu sahur..

Irwan Nemoto said...

bak kata pendekar bujang lapok.. "cobaannnn".. lenkali ko sekeh2 je kepala dorang.. haha :D

'AQILAH said...

hahaha...

hans said...

hahahaha
yups
skrg xrasa seram plak
hohoho

P/S : Header Baru H.P.B Blog. Thanks Blogger Dark Half!

Fathiha Zainal said...

Takbleh heboh ek?? Waka waka..

p/s: Selamat berpuasa Mel.. Lama x jenguk. Huhu.. Sori laa.. Kurang blogwalk lately. Mel rindu tiha ke? Kikiki..

black_mel said...

fnd :yup..diorg masih waras...hehe..

Iza:klau sehari leh sabar lagi..tp kalau ringtone dia bunyi hari2 time nak tido camner?tension2..nasib baik aku org yg baik;)

wachak:haha..mmg aku dah duga bulan puasa ni mmg diorg x btul..

ribena.illina :haha..tu la pasal..depan pintu lak tu...

Solehah :yup2..who knows..hope boleh jumpa lagi ramadhan akan datang..

encHIx laNDax :yup2..pening kepala nak pikir..

White Bird :hurm..btul jgk...thnx..

taqie :yup..saperla mak bapak diorg ni(gaya cakap macam orang tua jgk);)

FarhanaDr :tu la doc..tension2...;)

NAJ HEBAT :bkn aku la naj syg..my housemate..

fiQ :suruh diorg ngaji?aku takut diorg terbakar jer nnti..hehe..

nn:yup..mmg tension2...

mello:ada bro..dalam hati ada taman...

Irwan Nemoto :kalau dah banyk hari bukan cobaah..tp btul2...hehe..

'AQILAH :haha jer?:(

hans:skrng hantu kena ikat...kurang seram..

Fathiha Zainal :waka2?mcm lagu worldcup..hehe...selamat berpuasa jgk tiha..jgn lupa bagi kad raya yer...;)