head

Nuffy

Tuesday, August 17, 2010

Jangan Curi Hadiah Aku






Kepada sesiapa yang berminat untuk dapatkan keychain ini sila lupakan,sebab ini keychain aku.Aku dah lama nak buat entry pasal benda ni tapi bluetooth komputer aku ada sedikit masalah dan hari ini baru aku dapat selesaikan masalah tersebut.Berbekalkan dengan handset nokia N70 2mp,jadi gambar tak berapa clear.

Sebenarnya sepanjang hampir 10 bulan aku berblogging,ini adalah hadiah pertama yang aku dapat iaitu daripada Teratak Usang. Kebetulan aku memang penggemar dan pengumpul keychain so aku menyertai kontest-kontest yang bagi hadiah keychain.Terima Kasih untuk Iza pemilik Teratak Usang.Aku memang tak penah sampai ke Pulau Pangkor dan aku belum ada keychain Pulau Pangkor so terima kasih Teratak Usang.





Hadiah kedua ni sebenarnya sangat misteri kerana hantar guna pos laju tapi tak ada nama pengirim kat belakang.Terkejut jugak aku kerana hadiah ni tak ada nama pengirim.Tapi rupa2nya belakang keychain monyet ni ada nama dia Panadol a.k.a Forbidden World. Sebenarnya hadiah ni sampai terlambat,contest bulan march tapi dapat bulan lepas.Disebabkan kebaikkan Panadol,hadiah saguhati jer dapat dua benda.Memang aku suka blog panadol.Tapi..sekarang ni panadol macam slow jer.Dah tak minat berblogging ker?Apa-apa pun,teruskan perjuangan.

p/s:Ini hadiah aku dapat dan aku memang tak akan guna hadiah-hadiah ni sebab aku nak kumpul.So,jangan curi yer.

17 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

comelnyee
hehehe
nak curik jugak laaaaa

taqie said...

eh2 mel.. samela..dpt jugak adiah dr pandaol ;) tp lum tau ape die cz blum blk umah lg :p kire mel da gtau dlm blog ni .. hehe

KERAK NASI said...

aku pn ade..bwekkk!!!
hahahaha..

yott said...

bila tn blog ni nak buat contest?
bagi la hadiah mug..

NAJ HEBAT said...

serius kau kumpul key chain?

brape byk dah kau kumpul?

meh lawan ngan aku...

aku punye laaaaagi byk..


P/s: jom la gi bazaar sama-sama. jgn la jln sorang2. aku nak kau belanje. Aku dah berpunya kah? Oh tidak. Aku milik Tuhan. Bukan milik siapa-siapa.

fnd said...

Aku pun suka kunpul keychain..tapi sepah2..ada yg mak ayah aku dah amik buat hiasan..ada patung..ada cermin...dan macm2 keychain lg...

Button yg lekat kat beg/baju tu pun aku minat.tapi tu laa....tak reti nak simpan..mesti entah kemana.huhu

|arieza| said...

la ko pun suke kumpul keychain? awat sama ngn aku! hahah dh bape byk ko kumpul? meh kita sama2 kumpul lg!~

fiezah91 said...

nak curik.. haha :P

fiQfrozen said...

kalau kau begitu menghargai keychain dan pemberian orang..kau nak tak keychain burung kiwi dari aku??

=)

¶A.K.I¶ said...

alaa
ak dapat domokun dari bon alvin lg bes! [gaya kerek!]

White Bird said...

bertuah hang ada gak org nk bagi hadiah =)

Mario said...

eleh...aku pun dapat...ekeke

enyheartsdiamond said...

masa kecik2 dulu rajin lah kumpul :)

black_mel said...

aNiSa hANg tUaH :jgn!!!!!!!!..
hehe...ader lagi hari ni...

taqie :dpt jgk ker?baik btul penadol ni...ramai2 dia bagi..;)

KERAK NASI :ko xnk kasi ker?keychain pen tu...;)

yott:hehe..ok2..akan dipertimbangkan..

NAJ HEBAT :haha..lawan kumpul keychain wat per..lawan puasa penuh nak?hehe..

fnd :aku punya pun bnyk yang adik2 aku ambik..yg ada sentimental value,aku simpan lagi..;)

|arieza| :yes2...hobi kita sama..kalau ko minat mancing terus sama hobi2 kita..

fiezah91:oit2..jgn2...:(

fiQfrozen:serius nak bagi???kalau btul2,mmg nak..mmg xkn dpt pegi nz..

¶A.K.I¶:jeles ni...xpe..nnti aku cari domokun jgk..tunggu..

White Bird:tu hadiah masuk kontest la..;)

Mario:ko dapat sama ker?

enyheartsdiamond:abis skrng dh x kumpul ker?

MieZa said...

jeles..aku nak jugak...

|arieza| said...

ok la ni jugak aku terus minat mancing! hahahaha

Iza said...

Salam...

Eh, macam kenal je tu...
hehe...sama2.
Aku pun dah lupa.
Rupanya dah byk entry yg aku tertinggal......aku tak nampak pun blog ko up date di list blog aku...jap lg aku balik check.