head

Nuffy

Friday, June 4, 2010

No Entry






Hari ni tak ada entry baru.Aku nak gerak ke kuala lumpur petang ni,Kalau sempat,malam ni aku bertolak ke penang pulak.Masa yang suntuk,banyak benda yang aku perlu buat,road tax motor,settle insurance kereta dan macam2 lagi.
Hope isnin ni sempat aku balik johor.Banyak kerja tertangguh belum aku settle lagi.Jadi hari ni aku terpaksa naik putra lrt,terpaksa la aku bersesak2 lagi..haiz..hope x kena himpit.

p/s:gambar aku curi dari en.gugel

7 comments:

mas said...

klo kena himpit,brjaga2 lah...he3...

mas said...
This comment has been removed by the author.
mas said...
This comment has been removed by the author.
mas said...
This comment has been removed by the author.
Mario said...

have a safe journey bro...

errr...ni bukan n3 ke weh...haha

¶A.K.I¶ said...

nak ke org himpit2 ngn ko mslhnye..
lalalala

NiNa' said...

jaga diri leklok~