head

Nuffy

Thursday, June 3, 2010

Berita Terkini:Koc Khas Untuk Lelaki



KTM boss,
Ibu atau bapa Pejabat,
Keretapi Tanah Melayu,
Kuala Lumpur,


Black_mel,
1221steps.blogspot.com
Johor,Kuala Lumpur,Perak,Penang,
Malaysia


Tuan,
Memohon Koc Khas Untuk Lelaki,

Merujuk kepada perkara di atas,saya black_mel  memohon supaya koc khas untuk lelaki diadakan untuk orang2 lelaki yang alim dan baik macam saya.

2.    Bukan tujuan saya untuk jeles dengan perempuan yang diberi satu koc khas dimana hanya perempuan sahaja yang dibenarkan masuk tapi masalah ini merujuk kepada penggunaan LRT yang kami kumpulan lelaki terpaksa berhimpit2 dan bersesak2 dengan perempuan bukan muhrim.

3.    Ini secara tidak langsung menggugat iman saya dan juga nafsu saya sebagai seorang lelaki sejati.Seringkali air sembahyang saya terbatal akibat bersentuhan dengan perempuan bukan muhrim.Bukan itu sahaja,kadang kala apam2 perempuan menghimpit dan hampir melemaskan saya dan kadangkala pung**ng mereka mengenai alat ****.Saya diseksa sedemikian rupa.Nasib baik iman saya masih kuat.

4.    Diharap tuan dapat mempertimbangkan permohonan saya untuk mengelakkan kejadian yang lebih buruk berlaku.Saya khuatir saya akan dirogol oleh wanita2 yang rakus mengejar trip.
Sekian,terima kasut kasih.


Yang baik dan sopan,
Black_mel.


p/s:Tapi aku betul2 berharap ada koc khas untuk lelaki satu hari nanti.

p/s:Lupa nak bagitau..gambar aku ambik kat gugel..

26 comments:

Mario said...

bhahaha...errr....pompuan stilll bole ke koc kita ke weh...dorg tu nak apa lagi????kekeke

NichKhun said...

hahahahahahaha mintak2 la ade koc untuk laki satu ari nnti.. hakhakhak

Iza said...
This comment has been removed by the author.
yott said...

haha..hrp2 KTM dngr lah rayuan tn rmh ni..sian..nnt saham jth org asyk trpegang dia..

p3perak said...

hahaha.. cam x de keja taip surat ni.. ni sure kes dah siap report kan?? hehehe..

ini wakil dari KTM, permohonan anda diterima sebelum anda kena rogol.. hehehehheheheheh...

noor afzan said...

aiyark..
nak juga ka..

hBz said...

hang la manusia paling sengal. ingat senang ke ada pesta raba-raba camni. kat KL je ada tiap2 hari tau

Langit Pertama said...

Haha..
Ko la lelaki plg alim di dunia...
Aku kan forwardkan surat ni ke KTMB...

nn said...

haha. rakus kejar trip pun tak ada lah sampai merogol kan..

Aby Umy said...

selamat malam sobat
berkunjung lagi ni

black_mel said...

Mario:bole lg mario..diorg ada pilihan..

NichKhun:btul tu..nasib baik nichkun memahami...

yott:yup yott..laki ni baik2..ppuan kadang2 yang sondol2..so bkn salah kami..

p3perak:yup..report dh siap..skrng ada masa lapang sikit..

noor afzan :nak..nak...

hBz :aku orang baik2..jgn salahkan aku..

Langit Pertama:haha..tq untuk pujian yang ikhlas tu..haha..

nn :who knows kan..kami selalu jadi mangsa keadaan..

Aby Umy:salam kembali..tq..

FarhanaDr said...

Hahahahaha.. Lawak arr black mel ni.. Snang2 kita wat satu LRT khas untuk pompuan, satu khas untuk lelaki.. Tak payah nampak langsung batang hidung.. Selamat.. Ekeke..

C-Ha Nasiha said...

sllunya laki yg yg paling rakus nak naik komuter or lrt..hehe..

j0j0_bdiN@ said...

halah ade jek lelaki yang naik koc wanita~
sian tengok dorang tu~
serba salah nak keluar ke tak~

black_mel said...

FarhanaDr :haha..tp mmg x smpai ati nk berebut dgn ppuan...kesian kat diorg...

C-Ha Nasiha :selalunya..tp "ada" ppuan jgk..:)

j0j0_bdiN@ :diorg mungkin xpaham...sebab kadang2 pendatang yang buat keje tu..

NiNa' said...

hahahahhahahhaa...
nak gelak jap...

Adeqq said...

eh! aku macam x sokong la ade koc untuk laki. x seswaaaaiii~ =P

black_mel said...

NiNa':haha..seyes ni..nak koc laki 1...

Adeqq :ko org 1st yang x sokong..hehe..selalu laki yg x sokong cadangan aku..

deus X machina said...

xleh...gay2 mesti suka nanti
baik cmpur2...ekekeke

Pensel Kontot said...

erk....nanti ku tlg anta kat ktmb ye...
hehehe

¶A.K.I¶ said...

huuuhuhuhu!!!
apam2???
alat $$$$?

ngaaahahahahahhaha!!!
ksian2~

Fiffy said...

ada ke wanita nak rogol ko? wakakakakkaa

mira ellyna said...

terharu... tibe2 kan haha

enyheartsdiamond said...

menyampah dgn certain lelaki yang tak faham bahasa.. org kata koc tgh utk wanita.. dia nak masuk juga.. tak malu!

Cik aiNa said...

wakakkakakak...terbaek la surat ni. tp aina mmg x suke la berhimpit2, penah sekali ade mamat saiko bukak seluar dalam train menampakkan k*** die...heeeeee, dammit!!!

Cik aiNa said...

wakakkakakak...terbaek la surat ni. tp aina mmg x suke la berhimpit2, penah sekali ade mamat saiko bukak seluar dalam train menampakkan k*** die...heeeeee, dammit!!!