head

Nuffy

Sunday, June 27, 2010

Jawapan Tag Blogger Zaza

 
Aku telah ditag oleh seorang blogger otai,iaitu cik/puan zaza.Nampak gambar kat atas tu?Cuba tengok nama last tu dia tag sapa.Blog dia senior dari blog aku beberapa bulan.So,aku masih blogger picisan dan kena belajar banyak dari dia.Disebabkan aku telah cakap dekat beliau aku akan jawab tag ni bila free,so sekarang aku tak dapat tidur pada jam 6.05,aku ada masa lapang zaza.This is the answer.
 
 
1. 3 nama samaran kamu?
1)A-Nama ni digunakan secara meluas dikolej tempat aku belajar.Lec pun panggil nama ni.
2)Black_mel-Ini nama cari makan.Selalu terdapat didalam blog2 yang aku minat.
3)Angah-Ni nama samaran kat umah,walaupun aku along(tipu).Aku anak yang ke 2.So angah.


2. 5 tarikh penting dalam hidup kamu?
31 Ogos 1957-Korang pun tau tarikh aper.
4 lagi tarikh secret.


3. 5 perkara yg buat kamu gembira?
*Dapat pointer 3.89(tapi belum penah dapat)
*Sambut Hari Raya Aidilfitri-boleh main mercun
*Keluar dengan member2
*Boss lama aku belanja makan
*Balik kampung


4. 5 tmpt percutian idaman kamu.
*Aku prefer bercuti umah aku jer la sebab aku jarang balik.Kesian parents aku kalau aku cuti x balik umah.
*Aku teringin sangat2 nak balik kampung aku.Sejak atuk dengan nenek aku meninggal,lama dah aku tak balik.Rindu nak duduk kat tangga tengok ayam makan dedak.


5. 5 sebab kenapa kamu jawab tag ini..
*Aku bagi satu jer lah sebab,sebab aku hargai setiap orang yang tag aku.Cuma kadang2 aku terlampau busy sampai aku terlupa ada orang bagi tag kat aku.Selalu aku akan bookmark web orang2 yang tag aku.


6. 5 orang yg nak di tag.
 
 
Okey,kepada yang lain kalau tak jawab aku paham,tapi google,kau kena jawab sebab aku nak balas jasa kau oleh kerana banyak picture2 kau yang comel2 aku curi pakai tanpa pengetahuan kau.Kepada blog lain tu,kalau korang tak jawab pun takpe.Aku tau korang busy.K.

p/s:To zaza,hope jawapan ini telah menjawab kepada tag anda.Rajin2 singgah lah blog ni lagi yer.Ada pesanan sedikit untuk anda zaza:
 
Blog anda memang hebat dan menarik.Hope teruskan menulis.Biar apa orang kata,setiap penulis ada gaya penulisan tersendiri dan ada peminat tersendiri.Saya salah seorang peminat blog anda.Why not ubah template yang ceria sikit kan.Just my opinion..Sori..

14 comments:

amaL said...

kalau google jawab tag kau, raya ni aku kasi laptop.

black_mel said...

heh..x leh dipercayai...

zaza said...

oit!! hehe...
kembag smangkuk plak aku bace entry ni.. ntah ler npe...

eh eh.. thanks sbb sudi jwb tag walaupun aku thu 'angah' tgh busy.. hehe.. psl opinion tu i'll think it yer.. ;)

Fathiha Zainal said...

Uishh.. Org 1st kne tag tuuu.. Hehe.. I'll try to complete the tag later.. ;)

tiha said...

mornink2x...^_^

NAJ HEBAT said...

haish! mengapakah kau mengetag ku?

habes naik aku punye populariti..
wihah!

yang.. nak tanye ni.. kau angah ke?

ni yang aku suke.. angah-angah ni mmg terbaik dari bumi..

wa angah juga maa....

nawal said...

hai anagh! org da lame tak kne tag.. nk amek lah..

boleh x ngah?

black_mel said...

zaza:haha...kembang??baru puji sikit...nnti aku puji lagi..hehe..

Fathiha Zainal: ok tiha..thnx..saja tag xnk inform..sbb tiha mmg alert...

tiha:morning...thnx sbb sudi singgah..

NAJ HEBAT:sbb syg kan 1 of the important person in my life..hehe...yup..aku angah..xsangka lak kau angah..hehe..

nawal:haha..sori nawal..lupa letak nama kau..sbb igt kau bz packing barang2 nak keluar negara...bolej jer kalau kau ada masa lapang nak jwb..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

dari mane datangnya *black mel* ?

black_mel said...

miss lolly a.k.a luvfareda:soalan cepu emas tu...tp nk suruh miss lolly jawab dulu..apa maksud luvfareda?

FarhanaDr said...

GOOGLE??? Hahahaha..

4 tarikh rahsia, salah satu tu tarikh lahir saye kan.. Lalala.. ;p

black_mel said...

haha...mana doc tau ni..malu la sy..hehe..

¶A.K.I¶ said...

en google bley jawab tag ke??

black_mel said...

boleh...tp dia xnk jawab...