head

Nuffy

Saturday, May 29, 2010

SELAMAT PENGANTIN BARU AINA[SPECIAL ENTRY]






Kalau berpandukan kad di atas yang di curi dari entry cik aina dot com, hari ni merupakan hari persandingannya di rumah beliau.(Kalau tarikh dah ubah,mintak maaf,dah 2 minggu tinggal dunia blog).

1st.
Cik Aina,black_mel nak menyusun 10 jari kerana tak dapat nak hadir kenduri cik aina.My mum kat penang ada cakap ada my frenz send kat kawin kat umah,if cik aina send kad tu,mintak maaf banyak2,sebab sem pendek ni tiba2 sangat busy dan ada aktiviti universiti yang terpaksa attend.Umah kat penang pun tak sempat balik.My mum cuma cakap ada 2,3 member send kad jemputan perkahwinan,dia tak bagitau siapa.Sori ok..

2nd.
Sempena entry special ni,nak wish Selamat Pengantin Baru kepada cik aina dan suami,Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.Kena banyak bersabar dan saling bertolak ansur.

3rd.
Nak ambik cuti dari dunia blog jangan lama2 sangat yer,nanti sunyi pulak dunia blogging ni.Sekali lagi nak mintak maaf sebab kesulitan di atas.Nampak gayanya hadiah penyertaan kontest terawal tu tak merasa la jawabnya..;)..Takde rezeki..nak buat macam mana.

p/s:Sekiranya terdapat sebarang ralat mengenai tarikh persandingan ataupun lain2,maaf di pinta sebab aku dah 2-3 minggu tinggalkan dunia blogging..Sekarang baru betul2 kembali.

10 comments:

╚► Scya Lollita◄╗ said...

ahaa~
ble msok u sume jd bz~

black_mel said...

yup2..terlampau bz...x sempat nak pegi..

hans said...

nak wat macam mana kan
dah xsempat pergi

Ms AiReEn MoHd said...

blek mel

ko tau tak aku sikit punye payah nk tulis chat box ko..pasal netbook aku cekonet..so that tak leh scroll pun...skrin aku besau kuman jerk.....huwaaa tensi aku..

eh aina welcome to the club ciommmmmmmm molot ngan hubby ekkkeke

[z@ck] said...

dah nak kahwin dah minah tu..
=)

riBEna said...

ni kire full time da la ngn belog?
hehehehe~

missgee said...

cuti sekolah..Kawen..
Kawen..cuti sekolah..
Amalan murni masyarakat kita :)
hehehehe

black_mel said...

hans:tu la pasal...xde rezeki...

Ms AiReEn MoHd:sori2...nnti aku dh boring pakai widget tu,aku tukar biasa balik..

[z@ck]:bukan dah nak..dh kawin...hari ni kan...

riBEna:xla full time..tp banyak la sikit masa lapang..

missgee:yup2...adat la kan..baru orang free skit..tp kolej x cuti lak...

nawal said...

bese ah tu student ni bz kalah najib!

eh,lame tak dtg sini...header baru lawo, buat endiri eh?

black_mel said...

yup...buat sendiri..header simple jer..x guna banyak teknik pun..