head

Nuffy

Monday, May 31, 2010

Jom Kita Riak Sebentar

Sebelum kita riak tanpa tujuan,korang tengok gambar yang aku petik dari gugel kat bawah ni,ni adalah sebuah kumpulan dari Malaysia yang bernama Teh Tarik Crew(nama pun dah tau malaysia group).Gambar perempuan yang cantik tu pulak adalah Mizz Nina,ahli kumpulan Teh Tarik Crew.



Apa yang kita nak riak dengan kumpulan ni?Apa pencapaian dia yang sangat boleh membanggakan dirinya?
Korang tengok video clip kat bawah ni ok..




Mizz Nina telah berduet dengan Colby O'Donis untuk lagu kat atas ni.Kenal siapa dia si Colby ni?dia pernah berduet dengan Akon yang korang minat sangat2 tu.Maknanya bukan alang2 orang dapat berduet dengan dia.Lagu dia memang sangat menarik.Tapi hope lepas ni nak buat video clip,tolong sponsor diorang skit..kesian diorang buat video clip modal walkie talkie dengan torch light jer...

Ada lagi yang boleh kita banggakan tentang lagu yang di beri nama What You Waiting For,lirik dia yang aku tak boleh tahan sangat nak rasa bangga tahap tertinggi.Ni petikan lirik tersebut,


Colby
Hey sexy girl from kuala la la lumpur
Mizz Nina
Hey baby thats me, i’ll be on the dancefloor



Dia sebut kuala lumpur tu.Tak boleh tahan..walaupun bunyi pelik,kita memang tahu dia sebut kuala lumpur bukan jakarta atau medan.So,sekarang dah ada produk yang boleh kita banggakan.Tak la sampai riak,tajuk tu aku gurau,tapi memang agak membanggakan.

p/s:Ada sesetengah orang tanya,kenapa kita bangga dengan benda2 lagha ni siap perempuan tu sexy,dress maut la apa la,tapi aku cuma ambik sudut positif dimana sikit sebanyak orang luar dah mula mengenali Malaysia,Kuala Lumpur dan artis2 kita sudah mendapat tempat.

p/s:Siapa tak tengok video clip ni rugi lah sebab produk malaysia ni,sexy lak tu ;p

p/s:Kredit to hbz.com sebab dia yang bagitau aku tentang kewujudan lagu ni.

19 comments:

¶A.K.I¶ said...

wowww!!
feat colby...
thx gtaw tajuk..
nti usha

¶A.K.I¶ said...

ehh.. fesss!!

black_mel said...

yea2 ko 1st...ok...jgn lupa cari...lagu terbaik...

nn said...

best lah lagu ni. tapi baru first time tengok video clip dia. sedihnya T_T dah overbudget bayar colby o donnis kot.

black_mel said...

hehe..tp xpe..not bad jugak..next time ramai yg sponsor kot..

[z@ck] said...

patutla macam kenal mizz nina ni..
org M'sia rupanya.

black_mel said...

[z@ck]:hehe...yup2...org malaysia..muka pun muka asia..;)

NaNaJoe said...

produk m'sia yg seksi..
adesss~~
ni yg payah ni~~ :P

Ms AiReEn MoHd said...

weh tu da lame tak dpt pun ...sebab kuwang ajo mmg tak leh jd pengajor pun kekekekeke..

weh aku dapat anmum nuffnang ko...tapi bile la aku nak jd mum nyer tah...shoutbok ko tak leh tulis la...ketot sgt skrin netbook aku ni...

hBz said...

aku yang reka lagu ni. tapi malu nak letak name. sebab.sebab...heee

ween said...

best, thanks for sharing :)

p3perak said...

hBz, nak sign..
hehehe..


x pernah kenal pun diorg.. diorg femes dgn lagu apa eh??

Ain Nabila Ibrahim said...

nama teh tarik crew mmg pernh dgr..
kt mane yea ..
urm. :)

missgee said...

Owhh!!
Amik dari sudut positif kan??
okeh..
Walaupun tak tunjuk budaya
malaysia yg sebeanr :)

'AQILAH said...

lagu best :)
mizz nina yang cantik...ada package di situ...heeee

koru said...

thums up!

sukiminna said...

woah skali tgk macam minah latino...hot..tapi lagu dia duet tu akuk kureng ske ar..cam xsedap jek..heheh

KERAK NASI said...

DIE MMG LAWA...
MCM AKU GAK LA...
HAHAHAHA

enyheartsdiamond said...

che'nelle pun org malaysia dah ke peringkat antarabangsa :)