head

Nuffy

Sunday, April 18, 2010

Semoga Berjaya dan Maafkan Aku

Aku tak de benda nak wish,cuma aku nak wish good luck kepada pelajar IPT yang akan atau pun sedang menghadapi ujian akhir semester.Kepada yang semester akhir,tahniah sebab lepas ni korang akan bergelar graduan.Kepada yang belum abis lagi,semoga terus berusaha dan berusaha.InsyaAllah rezeki setiap orang pasti ada.Tapi kadang2 bukan rezeki kita.
Aku jugak nak mintak maaf sekiranya aku ada buat salah kat korang-korang semua atau ada komen aku yang menguris hati korang sama ada aku sengaja ataupun tak sengaja.Aku juga manusia biasa,kadang2 aku terlupa aku dah menyakiti hati atau menguris hati korang.Aku mintak maaf ok.
Akhir kata semoga kita dapat menjawab exam dengan tenang dan semoga apa yang kita belajar dapat kita manfaatkan dalam exam ni.Semoga hati kita di bersihkan dan Allah permudahkan proses menghafal atau belajar kita.Semoga Allah permudahkan laluan kita untuk berjaya.

p/s:Jangan selalu membenci orang atau mengutuk orang kerana kita semua manusia biasa.Tak semua orang sempurna dan selagi kita bernama manusia kita tak lari dari buat silap dan kita hidup kat dunia ni saling memerlukan.

Pantun untuk malam ni:

Berjalan2 di tengah hari,
Kadang2 jalan malam,
Kenapa jalan di tengahari
Kalau boleh jalan malam.

p/s:Gud luck..

12 comments:

amaL said...

typo : menghadapi.

gud luck jugak. (^ ^)

black_mel said...

thnx...mmg aku saja buat silap..nk tgk sapa yg baca abis ataupun just baca tajuk..hehe....

thnx...jwb elok2..

FarhanaDr said...

Exam saye lambat lagi.. Hurrrmmmm.. Lama lagi mau nunggu.. Huhu.. Kpade yg dok exam, brjuang sampai ke titisan peluh terakhir.. ;)

black_mel said...

thnx doc...ok..smpai abis darah..xleh nak derma lepas ni..

nasikputeh said...

tajuk kau.. tapi isinya.. dan pantunnya pulak...

hahaha...

ok, aku xmo komplen la..
'kita manusia biasa. Tak semua orang sempurna..'

hehe

hBz said...

o0o. sekarang musim exam yea? gudluck la.

balas pantun >>>

jalan siang tak pakai torchlite,
jalan malam pakai torchlite,
kenapa malam kena pakai torchlighe?
siang-siang tak boleh ke pakai torchlite?

black_mel said...

to nasikputeh:haha..aku buat entry remix..hehe..

to hBz:kau dh abis xzam ker?siap balik kg lg..

hans said...

gudluck untuk ko

Fiffy said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA



WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKA

GELAK JAP. EKEKEK

korg bru nak start exam. aku dah 4 hari dok golek2 kt rumah! ekekek. yeay!


anyway, goodluck!

|arieza| said...

oit pantun ko buat perut aku gatal. pstu baca plak pntu ngek si hbz tu.. terus rasa buasir.. adehh la...

ok start esok, aku jln tutup mata, so that bila siang pun aku rasa mcm aku jln mlm2 :p

KERAK NASI said...

gud luck ye Black_mel..
jawab elok2..
jgn gopoh2..
kalkulator jgn lupa bawak..
pergghh..
ayat-ayat akak mithali..
puih!

Frodo Baggins said...

sejak bila tuka background ni? hahhahaha ... clean n clear. cam winter sonata pown ada .. keh3x


good luck exam .. n jgn ske kutuk2. tu keje joyah jer. wakakakka


>>___<<