head

Nuffy

Saturday, April 3, 2010

3 Cerita Tiada Kaitan Tapi Sama Tajuk[Kehilangan]

1)Semalam kita dikejutkan dengan kehilangan arwah Din Beramboi.Mula2 aku kurang meminati arwah disebabkan lawaknya yang agak kasar,namun setelah aku menonton rancangan spontan,aku mula menjadi peminat beliau.Aku terbaca di laman web oh artis, terdapat beberapa petanda yang menunjukkan arwah seperti dapat merasai ajalnya telah tiba.Sila kunjungi website tersebut untuk mengetahui berita lanjut.

2)Selain kehilangan arwah,aku juga merasakan kehilangan gulengguleng sampai pening yang dahulunya mengupdate blog setiap hari dan rajin bertanyakan khabar setiap hari,tiba2 menghilangkan diri.Setelah mengupah penyiasat upahan,rupa2nya beliau sedang giat menjalankan perniagaan secara bijak dan ini websitenya yang terbaru.Kepada yang berminat dengan ads4bucks, sila mengunjungi website hbz tersebut. Semester ni,dia pegi kelas jalan kaki jer,tapi dengar kata sem depan dia dah nak pakai kancil.Permulaan yang bagus.Tapi jangan kau biarkan blog tu guleng2 setempat sudah.Update selalu.

3)Ada sorang lagi blogger yang telah menghilangkan diri,si thespian's.Entry menarik,tapi lama menyepikan diri.Aku kalau aku dah follow blog kau,rajin2 la update sebab kalau ada masa,mesti aku singgah punya.Ni asyik main FIFA dengan Dota jer.Tapi ok lagi daripada main perempuan.Apa2pun,shout kat blog aku kalau kau dah online.DEM thes...

p/s:HBZ,tiba2 aku rajin nak promote blog kau.Aku ikhlas ni,tapi kalau kau nak blanja beger spesial pun ok jugak..mayonis lebih xnk sayur..ayam tau..

10 comments:

amaL said...

sengal! hahaha. nak jugak berger tu.
sama2. tak nak sayur.

ber_u_wang said...

he he bole jadi promoter

wong ah ian said...

aaaaahhhh org dah kaya mang gitu...blah la woi...hahaha

Lia3003 said...

ha3, hbz kan kawan awak, so bagus lah promote, t minta dia belanja..ha3

kash said...

promoter ke kau ni???
dah lama usha blog ni.lepas buat blog baru ...baru berani datang komen.hye.tu je.

missgee said...

Kematiaan itu pasti..
Kehilangan pasti dirasai..

P/s: Hilang tetapi ada itu biasa.. :)

Iza said...

Aku nak jgk menyibuk kat sini.....

|arieza| said...

tlg pesan kt hbz, kau nk burger jugak. oblong perisa ketam ada tak? :p

♥akukahmilikmu®♥ said...

nk jugak burger..tknk sayur.nk mayonis byk ek..

hBz said...

|arieza| : oO-LONG ori. mau?