head

Nuffy

Saturday, March 20, 2010

AWARD BEAUTIFULL BLOGGER FROM ELYN DAN SIVV


First yang pertama,aku nak ucapkan terima kasih kat orang2 yang tag aku dengan award ni.Sebenarnya ada 3 orang yang aku perasan,tapi sorang lagi aku lupa siapa.So kepada sesiapa yang bagi award ni kat aku sila inform kat aku.Aku akan edit entry ni dan masukkan nama korang.Ini adalah orang2 yang bagi award aku ni.
Ini adalah orang2 yang bagi award kat aku.
1)siv-berumur 25 tahun,single?dunno...blog dia menarik,sebab dia x bagi komen pun orang nak komen,dan yang paling penting ape2 yg dia cakap tu,korang ignore jer sbb dia senget sikit..hehe(gurau jer).
2)elyn-follower aku yang paling latest dan aku jugak baru jer follow blog dia sebab cara dia olah ayat memang sempoi.cara dia sampaikan award pun lain dari yang lain.

Syarat2 yang harus dipenuhi untuk menerima award ni adalah:

1. Thank and link the person that gave you the award.(done)
2. Pass this award to 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic(done..tp ader 10 jer..)
3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award(will done)
4. State 7 things about yourself.(done)

 Aku listkan nama2 penerima award ni:
1)HBZ
2)Thespian
3)Awek Vista
4)Juang Hidup
5)Cik Ribena
6)Nawal
7)Pink
8)Arieza
9)Fhad
10)Ian

Kalau ada sapa2 yang dah terima award ni,just ignore jer..

7 things about yourself-
@Jantina-Lelaki
@Nama-Black_mel
@Age-19(umur samaran)
@Bujang(Ini betul)
@Like blogging
@Like what i like
@Pendiam(ini juga betul)


Kepada si penerima award,sila ambik yer..jangan segan2...kepada si pemberi,terima kasih.

p/s:Aku x ingat sorang lagi yang bagi award ni kat aku.Rasa bersalah lak tak letak nama dia,sila inform aku balik yer.Aku mintak maaf nanti aku edit letak nama korang.

14 comments:

saya_arief said...

tahniah..ramai btoi dapat award ari nih..

fathiahRAIHANA said...

nape name black mel ea ??
hihi

riBEna said...

wah wah wah...bena pon tersenarai ekk..hehehe!

nawal said...

tq cik blek mel!!!

black_mel said...

to arief:thnx,,yup2...ramai yg dapat...

to fathiahRAIHANA :nama tu unik...

to riBEna :yup2...sbb ribena baik..hehe..

to nawal :wc..amik la yer..

|arieza| said...

wah terima kasih. nnt aku amik :D dh 3 org kasik. aku letak sekali harung terus nnt :p

hBz said...

ramai yang bertanya nk buat header tu. apa kata hang buat satu entry, mcm mane nak buat gambar jd format PNG tu. kesian plak aku tengok. haha.tp.serius. cek tak bekenan sgt dgn header hang. so. taste kita tak sama. tak boleh la lepak sama2..-,-

siv said...

demmit!
bila masa aku umur 25?
cilako!!

hBz said...

ntah. 25 tu 3 tahun lepas la. skrg dah 28.

black_mel said...

to |arieza|:ok..thnx...aku pun letak sekali jer...

to hBz: ok2...nnti aku buat...haha...taste x sama x kisah..janji mkn key ep c sama2...bila nk blnja..dh 2 thn x mkn key ep c..

to siv:abis baper?26?sori..silap..27?

black_mel said...

to hBz:owh..patut la dia marah2...dia igt aku perli2 dia kot..aku mana tau dia dh 28...haha..

SuRayA^i. said...

ok, ak pun baru tringat ade utang tag nh dr blogger -__-"

siv said...

kau dgn hbz same je kan?
tempeleng kang.

heleh
ntah2 kau yang 25 kan?

lalalalaa~

black_mel said...

to SuRayA^i.:ader hutang kena bayar cpt2..hehe..

to siv:erk??salah ker?so umur btul baper?bkn aku sorang ckp kau 28..