head

Nuffy

Sunday, January 10, 2010

[Khas]Ribbon khas untuk blogger semua


Salam semua.
Ini adalah suatu entri khas. Entri yang mungkin menyaksikan sejauh mana komitmen blogger semua untuk memperlihatkan kepada semua bahawa blogger adalah orang yang bertanggungjawab terhadap apa yang ditulisnya.

Kita bertanggungjawab terhadap rakan-rakan blogger kita samada dalam keadaan susah dan senang. Kita adalah blogger prihatin terhadap rakan-rakan blogger, terhadap masyarakat dan kepada negara.

Terpanggil kepada permasalahan en. megat, 'TANGISAN AKU, ISTERI DAN ANAK-ANAK' ,saya meminta semua blogger di Malaysia meletakkan ribbon diatas di blog masing-masing sebagai tanda kita prihatin.

Maklumat lanjut, sila click pada ribbon diatas[sini].


Boleh juga click pada Denaihati untuk memberi sumbangan dalam bentuk dana click yang Denaihati kumpul.

Untuk copy coding bersaiz 160x230 seperti di atas dan untuk meletakkan ribbon merah di kanan(aku letak sebelah kiri),korang boleh copy dari blog hbz.Dia ada bagi coding kat page dia.



10 comments:

|arieza| said...

bgs bgs :D

black_mel said...

|arieza|:tq2...hehe..

NiNa' said...

dah pegi da blog megat tu..

x dpt la nak byangkan.. cian dia.. huhu

black_mel said...

NiNa':yup...hope dia dpt bersabar n bertahan..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

strongggggggggggggggggggg !

keliks TFairy !

black_mel said...

miss lolly a.k.a luvfareda :yup2...

p3perak said...

hai black_mel..
ribbon ni la yg hBz gtau kt shOutbox..
tp, x leh buka blog beliau,
accOunt suspended..

black_mel said...

p3perak:yup2...blogger prihatin..

Dak Wan said...

Ok... bagus buat khidmat kemasyarakatan nih. Semoga tuhan berkati usaha bersama nie. Amin.

black_mel said...

Dak Wan:yup..hope dpt tolong dia sedikit sebanyak..