head

Nuffy

Tuesday, January 26, 2010

Aku Di Terjah Eyriqazz



Morning Kawan2...

Korang nampak tak nuffnang klik kat atas ni?Ingin aku tegaskan kat sini,Nuffnang tersebut BUKAN kepunyaan aku.Ini adalah hasil unique klik kepunyaan bro Eryqazz a.k.a. Onizuka Sensei.Yup.Eryqazz merupakan seorang guru.

Kepada yang belum mengenali beliau,sila2 lah masuk ke blog beliau.Eryqazz ni ada buat segmen terjah,dimana dia akan review blog2 yang menarik dan memberi komen tentang anda.Aku jugak dah terkena segmen terjahan beliau.Thanx Eryqazz kerana dah review blog aku yang tak seberapa ni.

To Eryqazz:ayat "if u cannot beat them,join them" yang aku guna ni aku dapat daripada seorang cikgu math masa aku sekolah dulu.Aku kagum cara dia mengajar kami.Tentang pic pulak,buat masa ni aku tak letak lagi sebab aku tak nak follower aku nanti kebanyakkan datang dari university aku.Bukan aku tak suka,tapi bila diorang kenal,bila kita mintak pandangan,dah tentu dia bagi yang baik2 jer sebab nak jaga hati kawan.So,aku prefer bergerak secara underground.Tak sampai 10 orang warga university aku yang menjadi follower aku.Header aku memang buruk.Aku akan tukar jugak nanti.Thanx sebab sudi menegur.Aku mengalu2kan teguran membina.

Pada aku,blog eryqazz ni sangat menarik,kalau tak,takkan sehari unique cliks dia mencecah 2000 klik?Eryqazz ni jugak dah dapat lebih RM3000 hasil daripada dia join nuffnang tak sampai 5 bulan.
Kalau korang bernasib baik,blog korang akan diterjah dan tak rugi mendengar komen dari seorang blogger yang dah lama berblogging nie.Aku pun selalu cari blog baru hasil daripada terjahan beliau.



p/s:To Eryqazz..Thanx sekali lagi.Ini 1st time blog aku di terjah sepanjang tempoh 2 bulan lebih aku berblogging.

p/s:Sori Eryqazz,aku pinjam gambar nuffnang tak bagitau ko untuk buat entry.

32 comments:

{lumut} said...

hohohoho...gempak lah bro neh...
=)

black_mel said...

{lumut}:haha..dia memang gempak...

{lumut} said...

macam mane die leh promote kamu dlm entry kamu?
jelesss..=p
lalala...
em x cuti lah melz....
kelas da abes.
pg td class...
rituh balik malaysia kejap sgt..
hmmmm

{lumut} said...

erk..silap2..terkeliru melx ngan mel..
sori..
ok kamu black_mel x same ngan melz_romeo.hee

wong ah ian said...

aku nk tggl jejak kt sini..first time masuk hehe..

FarhanaDr said...

Apekah perasaan anda diterjah wahai black_mel? Hehehehe.. Tumpang bangga jap.. Hik hik.. ;p

~ teruskan usaha.. mari kita brsama majukan industri dunia blogging.. kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi.. haha..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

apelah~
klik la nuff aku
hahahaa~

deusXmachina® said...

perghh
dah macam artis ko ni kena terjah2
eyriqazz lak dah macam nas ahmad
erk888

black_mel said...

{lumut}:owh..ok2...nnti balik lama skit(pretends as melromeo)haha...

black_mel said...

{lumut} :haha...yup2...x sama..dia tok guru aku...

black_mel said...

wong ah ian:haha...ok2..tggl la jejak..hehe..ko praktikal kat putrajaya kan?dh abis?

black_mel said...

FarhanaDr :perasaan gembira + terkejut...hope bole jd batu loncatan..

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ :itu bukan nuff clik aku punya la..tu erykazz..aku punya clik sehari x smpai 2 klik..hehe..

black_mel said...

deusXmachina® :haha...nasib baik dia x tembak soalan2 mcm naz ahmad..

IxoR@ said...

wah.... berangan2 la nak trafik cecah ribuan...

huhuhuhu.......

Solehah said...

bnyk betul earning dia..

Fathiha Zainal said...

Tahniah Incik Mel. Bertambah femes la dia lps ni ek. ;) Happy blogging ya!

Eyriqazz said...

wah2,puji melambung ni....kembang idung aku..hik2...anyway,keep up writing ye..Jgn lupa my wishlist juga...hehehe....

Mybabah said...

Salam. Babah dah berblog masuk tiga bulan baru dapat kumpul RM48.50. Hairan juga ye macam diaorang boleh menjadi hebat begitu...

Kyuubi_85 said...

wah2, memang bertuah ko ni diterjah blogger hebat2... ko ni pun mesti hebat an.. :D
aku berangan nak dapat traffic mencecah ribuan org tapi ni nak sampai ratus pun tak mampu wei!!

♥akukahmilikmu®♥ said...

yooo...syok nie main terjah2..byk nya dpt bru 5 bulan..best tu..

black_mel said...

IxoR@ :huhuu...yup2...kena rajin..sy lmbt lg la...

black_mel said...

Solehah:yup2..dia antara top blogger jgk...sila melawat page dia..

black_mel said...

Fathiha Zainal :tahniah naper?hehe..dia mmg fames la..

black_mel said...

Eyriqazz:ok bro..xlupa..thnx..

black_mel said...

Mybabah:kena rajin babah...dan slalu join contest nuffnang..

black_mel said...

Kyuubi_85:mana ada hebat..aku masih baru..still bnyk nak blajar..ko pun bole..sama2 kita berblogging..

black_mel said...

♥akukahmilikmu®♥ :haha..seronok2...ramai dh buat segmen terjah menerjah nie...kalau ader nasib,kena la terjahan diorg..hehe..

Ms AiReEn MoHd said...

weh apsal aku tak kenal pun sape yg ko maksudkan tu..ngeeee...

black_mel said...

Ms AiReEn MoHd :ko xkenal?fames dow dia nie...

Abg Din said...

teruskan usaha... hasilnya pasti lumayan...

black_mel said...

Abg Din:itu bukan sy punya earning abd din...itu eryqazz..thnx...