head

Nuffy

Monday, December 28, 2009

Malam pertama

Macam biasa,malam semalam merupakan malam pertama aku menjalani kehidupan sebagai seorang pelajar balik,bohsan.Aku nak kena biasakan diri balik dengan peraturan2 hostel sebab lepas ni dah tak bole lepak malam2 sebab pintu pagar hostel macam biasa,tutup pukul 12 malam.Alasan?? Tak bole balik lewat,takut hantu ikut balik sekali.So,terpaksa la ikut.

Besok macam biasa,aku tak nak pegi kelas lagi sebab lecturer busy(alasan aku).So aku start ari khamis la,sebab jumaat dah cuti balik.Malas betul aku nak susun jadual sebab sem ni aku amik 4 subjek jer.Esok lusa la baru aku susun.Hope bole score skit sem ni sebab sem lepas aku dah ke laut dah.Nasib baik aku tak lemas.

Malam ni malam kedua aku,macam biasa,malam pertama pun bosan,ni lak malam ke dua.Takde kenikmatan malam pertama,kedua,ketiga dan......selagi aku bergelar pelajar,tapi tak tau la plak kalau ader pelajar2 lain yang suka jadi pelajar,sebab aku tak suka,aku lagi suka jadi pekerja.




p/s:aku tetap akan blogwalking walau sibuk macam mana sekali pun.

p/s:thanx pada yang sudi melawat dan menjadi kawan aku.Jasamu di kenang.Aku akan cuba sedaya upaya melawat balik blog korang..

p/s:malam yang dingin....

14 comments:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

besh la blaja~
gud luck

cik EPAL said...

malam kedua macam mana pula?? :)

black_mel said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ :ok2...tq2...

black_mel said...

cik EPAL :malam ke 2 sunyi jer..sbb tdo awal..hehe..

~** PROFFY **~ said...

pssst laptop aku jenama fujitsu :)

black_mel said...

~** PROFFY **~ :owh...

[z@ck] said...

bagus smangat blogging ko..
keep it up bro!

black_mel said...

[z@ck] :thnx...ko pun sama...keep blogging..

riBEna said...

kre ok lagi tu leh masuk sblom kul 12
koleh bena
sblom kul 7
ha cm no 2?
lagi bosan gle duk ostel
heeeee~

black_mel said...

riBEna:hehe..ye2..lg ok..kolej bena kolej aper?

Decorater [MisS N] said...

tunggu masuk thn 2010 baru rajen ek??? hehe, azam baru,smgt baru...mlm pertama kat penang,ujan renyai2...best tidoooooo....

black_mel said...

Decorater [MisS N] :deco bt aper kat penang?hehe...rajin kejap jer...

Decorater [MisS N] said...

belajar kat penang la...dah masuk sem baru..hehe,jom merajinkan diri..azam sejak zaman berzaman nih :)
epi new year,nak balik kg dh...hihi,bakar bunga ngan api je kot nanti.....:)

black_mel said...

Decorater [MisS N] :owh...ok2...gudluck2...