head

Nuffy

Thursday, December 10, 2009

Kucingku dirasuk


Dah macam supernatural dah,mata kuning,kene rasuk dengan kuasa jahat..hehe..flash la..Sebab tu mata dia kuning.Ini kucing adik aku nie,nama dia boboy.Bela tak sampai setahun dah macam singa dah.Nasib baik makan friskies,kalau bagi makan daging,memang jadi singa la kot.Dia ader awek,jap..aku upload pic awek dia yang macam tupai tu.

Haa..ni awek dia,macam tupai.Susah nak amik gambar ni,dia malu,paparazi pun x dapat,nak harap papa jahat lagi la..Sekejap jer ni diorang duduk luar,selalu duduk dalam kandang,x bagi bergaul mesra,nanti mengawan susah lak.Dua2 ekor ni makan sehari 3 kali,mandi seminggu sekali,tu adik aku punya kerja la.sapa suruh dia bela kucing parsi,kalau bela kucing kampung kan senang,lepas jer kat luar,xde orang nak pun.Itu takpe lagi,ni lepas mandi nak kena sikat lak..Haiz..mengada2..

Sekarang aku bukan nak cita kelebihan kucing2 ni,yang aku tak tahan ni,setiap pkul 2 pagi dia mengiau sampai pukul 4 lebih,kucing yang kaler oren tu,kalau nampak hantu,takkan tiap2 malam hantu datang umah aku.Ini yang aku geram sangat ni.Dah seminggu dah aku tak boleh nak tido.Malam ni kau mengiau lagi,besok kau mengiau dalam kuali.Ape nak jadi,jadilah.aku dah geram.



p/s:Hari ni takde p/s.


Mode:geram!!!!

36 comments:

lizz said...

haha. same hobi ke? kat umah ade 9 ekor now :)

black_mel said...

lizz:yup..act hobi adik..sy x mnt sgt..tp still kene bg mkn klau dia xde..huhuhu..

PiNk ButTeRfLy said...

jeles la tengok kucing.

kucing PiNk dulu kat uia je.

dia taknak ikut balik.

nak kucing!!!!

black_mel said...

PiNk ButTeRfLy:nak buat masak aper?kucing tu mlm ni dia bising,esok jd lauk..

y@n@ M!B said...

huhu..suspen je tajuk tu kannn..ish3~
lawa kucing2 kamu..tp malangnye sy ni takut kucing (-_-")

DilOt said...

wo..kejamnye ko..mau masukkan dlm kuali...

black_mel said...

y@n@ M!B:erk??kucing jer..naper takut..harimau xpe la nk takut;p

black_mel said...

DilOt:kucing tu mnganggu waktu tidurku..haha..

♥ juhairah ♥ said...

haha.. comel nye kucing ni. geget die!

black_mel said...

♥ juhairah ♥ :erk??wahh..abis la kucing tu kne geget...;p

p3perak said...

opsps..
x tau pe2 psl kucing..
anti kucing..
tp, kucing2 adik kamu nsem
n cun gitu..
pe rahsianya..??

kita suka kura-kura..
~out of topic..

black_mel said...

p3perak:haha...mknn dia mahal drpd org mkn...
kura2?hehe...ok jgk..hehe..

Mohd Ridzuan said...

wow..gemuknye..hehe
nape la ko x bagi dorang mesra2, x baek oo..
biar jela, nnti dapat baby, bagi kat aku..hehe :D

black_mel said...

Mohd Ridzuan:haha..mahal nak jaga diorg..sakit sikit kene cucuk...cucuk +makanan dia,sbln lg mahal drpd org makan.. so,,xleh bg dia mesra2..

Melz said...

eh mel. bagi aku seko boleh ? nak wat bantal hahaha geram betol aku miahahaha

black_mel said...

Melz:haha..bole bro..amik la..nnti aku hantar kl guna pos laju..

♥sofiYy khanYm z.khan♥ said...

haha..
cian..
xp
same la..
tp kucing parsi sye xnk duduk dlm kndang..
memang gatal punye kucing..
dah 2 kali beranak!
tp anak dy cumil2..
ase nak gigit pun ade..
parsi combine dgn benih kucing siam..
haha..
ok la 2 kn??
^_^

FiFFyMaFiA (",) said...

kucing.. ko ni wat topik sensitip la.. teringat lak kucing aku dah mati masa ak darjah 5 dlu.. isk3

black_mel said...

♥sofiYy khanYm z.khan♥ :ok..mmg cumel n mmg menggatal..hehe..klau mix mesti lagi cute...

black_mel said...

FiFFyMaFiA (",):haha...ko nak ker kucing nie?amik la..dtg penang..hehe..tp darjah 5?ko dh tinggal dekat 20thn dah...x pyh igt2..;p

zaza said...

hehe...sabo2...susah2 sngt..kasi je kucing2 tu kat aku kan settle masalah..

aku pub bela kucing parsi gk..tp xde la kena sawan smpai mengiau tgh2 mlm...huhu,..kena bwk g jumpa doctor tu..ngee~~

black_mel said...

zaza:haha..kucing aku dua2 sengal,yang kaler mcm tupai tu kdg2 makan suap guna kaki..punya malas nak bangun..nnti aku amik pic dia makan..

Putra Al-Maliki said...

suke bela kucing ye.. saya dulu bela arnab.. arnab tu suke lari keluar dari kandang.. puas mengejarnya =)

black_mel said...

Putra Al-Maliki:ye yer,, kucing ni pun klau lepas susah nak tangkap..dia x suka kene pegang..hehe,,

PiNk ButTeRfLy said...

nape ganas sangat ni? tak baik.

nak ajak kucing jalan2 n main bola je. hehe..

black_mel said...

PiNk ButTeRfLy :hehe...ganas di luaran jer...dalaman hati baik..hehe..

++***hana zaty**++ said...

hana rase law kcing tu bce blog ni..msti dye xbising mlm ni..ngeeeee!!~~~~

abis la ko kcing ensem dan cntik!~~

black_mel kite da geram..hehe~~

black_mel said...

++***hana zaty**++ :hehe..bt masa skrng ni dia x bising lg..hehe..;p

p3perak said...

come again..
hehehe..
cmne tidur malam kamu,
means mlm td la after
entry ni publish??
kena gngu lg ke dgn kucing2
nsem cute tu??
nasib2 kucing tu hr ni
ditntukan oleh kamu la ek..
hehehehe....

black_mel said...

p3perak :haha...xpasti kebetulan ker atau dia tau dia nak kena masuk dlm kuali,mlm td dia x bising lak..hehe....dia bising jap jer..tu pun pukul 12 lebih..pastu dia tdo..hehe..

NiNa' said...

dia mengiau sebab nak mengorat la..~

black_mel said...

NiNa' :hahaha...mmg dasar kucing..hehe..

cik EPAL said...

power gak mata kucing ni..menakutkan jugak kdang kadang :D

black_mel said...

cik EPAL :kucing tu kena rasuk..hehe..

Cik aiNa said...

hahaaha...kelaka seh.
mengiau dalam kuali?
meh bak sini meh..aina nak bela.

black_mel said...

Cik aiNa:hehe..smlm dia x bising..tiba2 jer senyap..so xla letak dlm kuali..hehe..