head

Nuffy

Sunday, November 29, 2009

Back To Normal


Aku hairan sebab dua hari lepas,blog sunyi jer,macam masing2 dah berpakat untuk menghormati hari raya korban,nice..ini sedikit sebanyak mempunyai erti yang tersendiri koran tau tak.rupa2nya dalam diam2 kita mempelajari erti pengorbanan.Ini jugak menunjukkan keikhlasan berblog.Erti pengorbanan yang aku cakap ni adalah,blogger2 yang menyambut hari raya korban ni sanggup berkorban earning diorg untuk dua hari ni.Congrate.

Tapi sebenarnya,aku hairan jugak,dalam website nuffnang kan ader cakap,ads dia tu ader di 100,000++ blog,tapi kemana hilang lak blogger2 lain nie.Kalau la ader 10000 orang blogger yang aktif kat malaysia ni kan,berapa banyak dah klik yang boleh dapat.

Sekarang skop dah makin meluas,kalau mula2 dulu follower aku di kalangan student2 ipta,tp sekarang nie ader ader parents,cikgu dan student2 sekolah yang melawat blog aku.Selain tu jugak,dah ader juga blogger dari berlainan bangsa dan agama masuk kat blog aku ni.

Ini bukan saja-saja,kita dah buktikan seruan kerajaan,yang macam PM kita cakap slalu.1 Malaysia dan aku harap,ramai jugak la lepas ni yang akan melawat blog aku.Jangan kita tengok nuffnang ni kat -ve side jer.tak semestinya blogger yang datang nak klik nuff tu just pikir tentang duit jer,tapi secara tak sedar kita dah wujudkan kerjasama dan dapat berkenalan dengan blogger lain.

Orang dulu2 cakap,budak2 sekarang makin teruk tapi pada aku situasi sekarang dh"back to normal"masih ada lagi respect kita kat org lain.masih ada lagi istilah cikgu,abang,kakak,bro dan macam2 lagi lah kat dalam blog world nie..So..kita teruskan.Budaya dah back to normal,pelawat dah back to normal,klik pun dah back sikit2 to normal..hehe..
trimas kawan2...


p/s:Semalam ader blogger yang tegur aku sebab aku guna tulisan kecik sangat kat entry aku.Semalam just testing jer..hehe..sekarang dah back to normal..;p

trimas yer sebab ader yang concern..

8 comments:

.:Fathiha Zainal:. said...

Back to normal.. Welcome back! Eheh..
NNti bertambah femes la 1221steps neh. ;)

black_mel said...

.:Fathiha Zainal:.haha..mana ader fames...still behind u tiha..;p

Decorater said...

mesti sunyi ek mgu lepas..bersyukur dpt gak meraikan raya aji ini tahun....now da normal sket..sy smbung klik2....:)

selamat ari raye

black_mel said...

Decorater:yup..btul2...skrng dh ok..

Liyana said...

ye..kecik sangat entry lepas..berpinar2 mata..

black_mel said...

Liyana:hehe...saja jer buang tabiat..huhu..

Ziki Aki said...

yup everything is back to normal now.. skang sumenya da ok.. hehe..

black_mel said...

Ziki Aki:yup...tgh tunggu earning mggu lps dpt bape..blog pun dh x sunyi..