head

Nuffy

Friday, June 24, 2011

Aku Sayang Cik Geli Geli

Betul ker aku sayang cik geli-geli?Kenapa?Tak percaya ker?Sebelum korang salah paham,aku memang sayangkan dia sebagai seorang rakan blogger.Sebab?Tengok pic kat bawah ni.


Ini visitor yang datang daripada blog Cik Geli-Geli.Terima kasih cik gula-gula sebab sudi letak link blog saya di blog Cik Geli-Geli yang fames.

Ok,kepada korang yang tak mengenali Cik Geli-Geli, blog dia memang menarik dan selalunya menggunakan kata ganti nama ah kak. dan cerita harian yang sangat menarik(kadang-kadang selit kelucahan terbatas) maksudnya takla melebih-lebih.Aku suka dia menulis,ada unsur-unsur kelakar diselitkan sekali.

Lagi?Apa yang special tentang Cik Geli-Geli ni?Kalau korang nak tau Surat Bantahan yang ada kat Gua.Com. tu,Cik Gula-Gula la yang menulisnya dengan tujuan gurauan.Tapi ramai yang salah paham mula-mula,tapi Gua.Com siap dah temuramah dah pun Cik Geli-Geli ni,so tak ada salah paham dah.Cik Geli-Geli siap dapat cendrahati lagi.

Siapa-siapa nak mengenali Cik Geli-Geli dengan lebih rapat,korang boleh klik SINI.
Gambar dan Interview dengan Cik Geli-Geli oleh Gua.Com korang boleh klik SINI.

Thanx again Cik Geli-Geli.

p/s:Comel cik geli-geli ni.Bertuah husband cik geli-geli.xD

4 comments:

CGG said...

heheh:P

Solehah said...

nickname dia unik sangat..

enyheartsdiamond said...

saya? tak syg ke? hehe :p

black_mel said...

CGG :hi cgg...rindu kat blog cgg...sori..terlalu bz...xD

Solehah:yup..nama sgt unik dan jadi daya penarik..


enyheartsdiamond:mesti la syg..hehe..sbb tu ada masa mesti masuk blog eny...xD