head

Nuffy

Tuesday, March 15, 2011

Semua Orang Komen Blog Aku Kena Sawan Babi






Dah lama aku tak tengok blog,kalau ada pun bukak sekali imbas jer,tiba-tiba aku nampak "someone" shout kat shoutbox aku guna nama **** kata "gila babi pnte blog neh?" ngan "semua orang komen ktk sni dh kne swan babi.haha!kcali aku?" Aku pun tak pasti dia penah komen blog aku ker tak tapi yang pasti nama yang dia bagi tak ada link.

Cuma,aku nak bagitau kepada si penulis tersebut,jangan libatkan sahabat-sahabat aku yang komen blog aku sebab aku percaya blog diorang ni lagi power dari blog ko "in case kalau ko ada blog". Untuk mengelakkan berlakunya lagi tulisan yang tak beretika,aku dah disable penggunaan shoutbox yang aku rasa lebih banyak orang buat promote daripada meninggalkan jejak blog diorang.Aku pun dah lama tak tinggalkan jejak kat blog-blog orang lain guna shoutbox.

Dikesempatan ini,aku nak mintak maaf kepada semua blogger yang singgah blog aku dan blog yang aku singgah sekiranya ada komen-komen aku atau perbuatan aku yang menyinggung korang. Aku masih lagi belajar dan masih lagi dikatakan baru dalam dunia blog ni.Korang memang terbaik. Kepada penulis kat atas tu,kalau aku ada buat salah dengan kau aku mintak maaf,tapi aku nak tanya sikit,macam mana ko nak mintak maaf dekat orang yang komen blog aku sedangkan diorang tak buat salah dengan ko?Macam yang pernah aku cakap kat seorang blogger dulu,Kalau kita suka blog si A, belum tentu si A akan suka blog kita. Citarasa kita berbeza-beza.Kalau tak suka just klik unfollowed jer.

p/s:Aku ada baca status facebook kawan aku "I dont need a blog to make me feel good about myself, I just need good blog to read". Bagus betul ayat ni.

p/s:Ejaan "si dia" shout tu pun banyak yang salah.

21 comments:

tomatoo said...

like3.. :)

Lia3003 said...

sedihnya orang wat blog mel macam tu.. mellllll, saya tak guna google chrome, saya guna mozila ekor musang berapi.. tataw kenapa.. adeh

black_mel said...

tomatoo:haha..loike too..hehe..

Lia3003:xpe,,jari masing2...tp lagi kesian untuk org yg komen blog mel sbb diorng kena tak pasal2..

h4ni3 said...

orang yg tulis tu yg sawan sebenarnya.. takde keje tul.. kesian kat org camtu.. hehe

black_mel said...

h4ni3:yup2..dia mmg xde keje rasa2nya..xD..

fiezah91 said...

sbr je la dgn org gitu.. agaknya xda keja tu sbb tulis gitu.. ntah2 dia yg kena sawan lps msk sini x mel? hehe

Cik Aien said...

geramnyee dgn org2 mcm tu..
awat dengki bebenorr!

black_mel said...

fiezah91:xD..thnx..its ok..dh remove pun shout box tu..

black_mel said...

Cik Aien :cik aien..sabar2...xD

FarhanaDr said...

Errrrrr.. Tu laa.. Banyak perkataan tak paham dekat ayat orang tu.. Huhu..

P/S: Belum jadi doc lagi, tak dan nak sibuk.. Enjoy dulu.. Dah jadi doc baru sibuk.. Haha.. :p

wachak said...

mel , dapat tangkap bdak tu kita sula ... ha33


ps : skrg ni wa dah kurangkan aktivi bw.

BENA said...

well.. bak kate bena la kan . adat la tuh ade org dengki ngn kite kan black.mel. heeee~ :)

black_mel said...

FarhanaDr:igtkan dah jadi doc..xD

wachak:wah...ganas giler..haha..typing error kot..

BENA:biasala..manusia..xD

Iza said...

As salam..
Oitt!! mesra alam pulak blog ko ek...
Sabar je dgn komen tu..mood dia tak baik kot tu..

cik chinta said...

btul la..tulis blog berkoyan2 pon..x rase bgus2..ble bc blog org..kdg2 bg hepy =)

f_aRa_aINa989 said...

x baik duk ckp camtu..ish3..

Sharinginfoz said...

macam2 le diaorang ni, tak ada kerja lain le tu

BinaIntegrated said...
This comment has been removed by the author.
BinaIntegrated said...
This comment has been removed by the author.
farah ain said...

sabarjela..dugaan dalam dunia internet ni mang camtu..:)

armouris said...

info tentang sawan babi di SIHAT SELALU - Sawan Babi (Epilepsi) Jejas Otak