head

Nuffy

Thursday, January 20, 2011

Senangnya Ajak Perempuan Tak Dikenali Keluar

Nama,Tempat dan Masa terpaksa dirahsiakan takut ada yang terasa.Aku dan 3,4 orang kawan aku masuk kesebuah kedai:

Situasi didalam kedai:
Kami:Hi..lama dah kerja sini?
Casher: Baru lagi..baru sebulan.
Kami:Sebelum ni kerja mana?
Casher:Sebelum ni tak kerja baru lepas belajar kat ipta utara tanah air.
Kami:Datang kerja naik apa?
Casher:Ader kereta..
Kami:Suka tengok wayang tak?Sekarang muvie aper yang best?
Casher:Erm..suka..tapi dah lama tak tengok..
Kami:Owh..dapat tengok midnite pun best jugak nih.Nak join?
Casher:Haah...kalau kami lepas kerja sempat la nak join..Bila nak tengok?Conformkan waktu..

What the fish..Begitu senang mengajak seseorang perempuan untuk tengok wayang.Tapi disebabkan kami ni tak suka mainkan perempuan,soalan tu mati kat situ jer bila kami dah selesai beli barang.Walaupun kami pertama kali bershopping di kedai tersebut tapi perkenalan tak sampai 10 minit tu dah boleh ajak dia keluar.So aku tak hairan sangat kalau ramai gadis-gadis yang dipermainkan oleh lelaki yang tak bertanggungjawab.

Satu jer pesanan aku terhadap gadis tersebut. Next time jangan senang-senang nak ajak or nak ikut pelawaan orang yang tak dikenali sebab rambut sama hitam,hati lain-lain.Mungkin kali ni dia bernasib baik sebab jumpa lelaki yang baik macam kami(poyo disitu)..Tapi next time siapa tau..

14 comments:

NAJ HEBAT said...

Kami tu..
asyik cakap sama-sama ye..
serentak. hebat.

black_mel said...

xla..kami tu nama org..farid kami..xkenal ker?hehe...

aish..kalau aku nak tulis si A,si B,si c terpaksa buat sambungan macam entry-entry orang lain..malas aku...so..kata ganti nama kami yang aku salah guna tu membayangkan salah seorang daripada kami yg bercakap..

so..nk kuar tgk wayang jgk ker?hahaha..

Scya LollitA said...

wuuuuuuu~
zaman sudah berubah .
perempuan pown dah berubah ):

missgee said...

Pompuan skrg sgt terbuka..
sgt selamba..
Kurang berjaga2..

intan izani said...

mahal la sikit diri tu
dulu sis masa dah ada bf (husband skrg), nom tepon rakan ofis pun tak bagi kat org ofis laki melainkan penting.

ish ish ish
ape la diorg ni

wachak said...

cetek pengalaman. dah kena baru nak beringat. macam tu ler selalu yang berlaku.

FarhanaDr said...

Errkkk.. Takutnya..

CIK NANA said...

Good one! ;p

molmolla said...

perghh.. boleh lak die setuju.. aish~

BENA said...

ohoooooo . perempuan tu tersangat terlampau SEMPOI . huhuhu

Mr Daha said...

Pergh.. terbaekk la.. at least ko ada keberanian ajak pompuan tu kuar. bagus! ha3

Cik Aien said...

shit! mudahnye pompuan tu terima pelawaan.

Solehah said...

btl tu. tak payah la ikut org yang tak dikenali esp perempuan..

Solehah said...

btl tu. tak payah la ikut org yang tak dikenali esp perempuan..