head

Nuffy

Sunday, January 9, 2011

Apa Yang Aku Benci Tentang AJL 25 Kali Ini?

Ada satu benda yang sangat-sangat annoying,
Ramai jugak yang rasa tak puas hati.
Bukan pasal lagu rentak lain,
Bukan pasal fesyen baju artis yang bertanding.

TAPI...
Angle Cameraman tu macam tak kena jer..
Contoh masa off stage Sam Bunkface dah cakap Paan nak plucking(betul ker eja ni)
Tapi angle kamera bersepah-sepah.
Masa black nak ending persembahan tu masa dia jalan keluar,
Tiba-tiba lak boleh ambik jarak jauh lak..

Adoi...pening-pening..
Apa-apa pun tunggu keputusan AJL 25 nanti..

P/S:Cameraman please ambik sudut yang betul-betul...

4 comments:

pu3mas89 said...

haah la puteri stuju sgt.. mmg sakit hati sey !

Iza said...

Salam...
Bab ni aku mmg tak prihatin sebab hanya telinga ku yg dengar, mata dan tangan aku buat keja lain (iron baju)

intan izani said...

sy pulak rasa pengacara syok sendiri sgt, merapu merepek sgt.

fafa punya said...

aku ingat aku ja sedar. bagus ah ada gk orang yg sdar.. gimme pai!
angle mmg teruk tahap maksima.
pecat mereka! sabo je lah (gaya dalam hantu mak limah balik rumah)..haha