head

Nuffy

Tuesday, December 28, 2010

Saya Sudah Potong, Anda Bila Lagi?



Sebelum korang salah anggap,aku tak cakap pasal bersunat(potong) ok.. Selama 3 minggu aku tak dapat nak online sebab kat umah aku tak ada internet, sebelum ni aku pakai digi broadband tapi disebabkan tak memuaskan hati aku terpaksa potong.Tapi sekarang ni aku dah ada P1Wimax. Menyokong kempen potong sempena musim cuti sekolah.

Ini pakej-pakej yang disediakan:


Rumah aku macam biasalah, aku ambik pakej yang paling murah sekali iaitu RM49 sebulan.Jimat 30-40 ringgit daripada broadband digi.Aku nak ambik pakej laju-laju pun,adik-adik aku bukan main game online or streaming guna internet pun,yang diorang tau main game kat facebook pastu update komen-komen.So pakej ni dah cukup.Aku tak boleh nak samakan dengan kelajuan streamyx 4max aku kat umah sewa tapi still dikategorikan sebagai memuaskan.

Info lain:
@Tak perlu ada line telefon
@Pengaktifan dalam tempoh 30 minit(tapi aku punya kurang 30 minit)
@Seminggu trial,kalau tak puas hati boleh terminate.
@Tambah RM30 dapat broadband yang boleh di bawa ke mana-mana
@Just plug n play.Tak payah installation yang menyusahkan.
@Amoi promoter yang cantik dan peramah dan baik hati dan sopan dan gebu dan macam-macam lagi.


Kalau korang nak tau dengan lebih lanjut tentang P1 Wimax ni korang boleh layari website P1Wimax. Korang boleh check kawasan korang ada coverage dia ker atau tak.Memang memuaskan tapi tak lama lagi nak try UNIFI pulak tapi tunggu aku abis belajar sebab UNIFI price rate 100++ dan tak semua tempat ada lagi.So lagi 5 bulan maybe dah meluas kot penggunaan UNIFI ni.

8 comments:

tiha said...

WAH JAdi promoter wimax lak yer..^___^ hehe

Iza said...

Salam...
Aku ingatkan ko bersunat tadi...hehe..
maklum lah time cuti sekolah ni...

yott said...

haha...sama mcm Iza jgk..igtkan..

skrg guna wimax jgk...broadband..but broadband dia not so good

Anisa Hang Tuah said...

haaa..

nis nak beralih arah jugak laaa

Fathiha Zainal said...

Ouh.. Terfikir gk nk tukar kpd yg lebih murah.. Tp.. Syg lak nk terminate streamyx ni. Setakat ni ok je. Tp.. Mahal.. ($_$)

taqie said...

wah..mel da pkai waimax tuu.. hehe ;)

BENA said...

wahhhh bagus la kalo gtu . nanti xde lah black mel menyepi lagi kan . hehehehe :)

fadh ^_^ said...

tambah 30 every month ke skali je bayo nye 30 tu....