head

Nuffy

Tuesday, December 28, 2010

[Funny]Justin Bieber version Parody

Untuk maklumat korang betapa famesnya "kembar" justin bieber ni,penonton video ni dah mencecah 17juta orang,artis-artis popular pun ramai yang tak cecah 10juta lagi.Jadi untuk tontonan ringan selepas korang lunch,silalah meng"play" video ni.




p/s:Jom gelak guleng guleng

11 comments:

taqie said...

haha..sengal gile kot. :p

black_mel said...

haha..taqie mesti guna wimax kan sbb tu leh play utube ni..hehe..

Anisa Hang Tuah said...

comel & melucukan

hahahhaaaa

black_mel said...

saper?blackmel ker?thnx...;p

FarhanaDr said...

Hahahahaha.. Selebet jek.. Nyanyi pon sememeh jek macam takde lidah.. Gelak gulen2.. Lirik pon lawak gilerr..

black_mel said...

haha...mmg dia perli justin bieber abis2..hehe..

enyheartsdiamond said...

hahahaa! bongok la video ney! tp usher tu hot! :D

black_mel said...

haha...bongok tp smart;)

BENA said...

sengal nye vdeo . gile tak tahan buat muke cam bibir tu . HAHAHAHA :)




cop : pasal gamba hitam tepi tu kan . bena nak tanye . yang macam keliling gamba tu ke hitam ? yang ala2 hitam tu kan ? ke background gmba tu ? sebab kalo background hitam . tu memang gelap . sebab time tu kan mlm . ngn belakang tu pantai . konfem kan ek . baru leh bena wat tutorial tu . hehehehe :)

Sharinginfoz said...

he he he

Scya LollitA said...

adoi ! saket prot tahan-.-'